Κομοτηνή: Κατηγορείται για πράξεις φρίκης σε βάρος ανήλικου παιδιού – Συγκλονισμένη η Ροδόπη

Η σύλληψη και οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν στην Κομοτηνή προκάλεσαν σάλο. Η αστυνομία προσπαθεί να συμπληρώσει το πάζλ της υπόθεσης…

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ροδόπης, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 52χρονου, που συνελήφθη στις 11 Ιουλίου στην Κομοτηνή, για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατά συρροή.

Πρόκειται για τον Αλή Οσμάν Αϊχάν του Χουσεΐν και της Φατμέ, που γεννήθηκε το 1966, στην Κομοτηνή. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 27 Ιουλίου 2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου της τοπικής κοινωνίας και δη των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25310-83238 και 25310-83223 του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Οι φωτογραφίες του κατηγορούμενου στην Κομοτηνή

Πηγή: astynomia.gr