Θλίψη για τον χαμό του Μάνου Αντώναρου – "Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε φτωχότερη"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο πολιτικός - και όχι μόνο - κόσμος, για την απώλεια του Μάνου Αντώναρου. Ο αδερφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου πέθανε το μεσημέρι της Παρασκευής (13.07.2018) από ανακοπή καρδιάς, αφού νοσηλευόταν για ημέρες στον Ευαγγελισμό.

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για έναν εργατικό και σεμνό άνθρωπο που υπηρέτησε τον χώρο της δημοσιογραφίας, με μια «διεισδυτική» ματιά στα γεγονότα.
Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε σήμερα φτωχότερη. Έχασε ένα εργατικό και πάντα σεμνό μέλος της: Τον Μάνο Αντώναρο.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας είχε σημαντική παρουσία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, ενώ ιδιαίτερη αγάπη είχε για το διαδίκτυο, αφού ήταν από τους πρώτους blogger στην Ελλάδα.

Ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό, τη συναδελφικότητα και την διεισδυτική του ματιά στα γεγονότα.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».
ΣΥΡΙΖΑ: Πολύχρονη και επιτυχημένη θητεία στα ΜΜΕ

Από την μεριά του ο ΣΥΡΙΖΑ «εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του Μάνου Αντώναρου, ενός δημοσιογράφου με πολύχρονη και επιτυχημένη θητεία στα ΜΜΕ»
Συλλυπητήριά και από τον Βούτση

Την θλίψη του για τον χαμό του Ευάγγελου Αντώναρου εξέφρασε και ο Νίκος Βούτσης. Συγκεκριμένα δήλωσε πως «με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Μάνου Αντώναρου, ενός διακεκριμένου δημοσιογράφου, με μακρά πορεία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Για τον αδόκητο θάνατό του εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του και την ειλικρινή συμπαράστασή μου στον μονάκριβο αδελφό του Ευάγγελο Αντώναρο».

Πηγή: www.newsit.gr