Η Στέλλα Μιζεράκη έπαθε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη selfie που προκάλεσε σύγχυση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Στέλλα Μιζεράκη απολαμβάνει τη δημοσιότητα, τα έπαθλα και τις ευκαιρίες για νέες δουλειές που εμφανίστηκαν μετά τη νίκης της στο reality σχέσεων του ΣΚΑΪ.

Μέχρι να γίνει η πρεμιέρα της νέας της εκπομπής, την οποία θα συμπαρουσιάζει με τον σύντροφό της και επίσης νικητή του «Power of Love», Πάνο Ζάρλα, η Στέλλα προσπαθεί να ευχαριστήσει τους χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες και stories.

Σε μία φωτογραφία από αυτές, απαθανάτισε σε μία ιδιαίτερη selfie την ίδια και τον Πάνο και όπως συνηθίζει τις τελευταίες εβδομάδες, δεν φορούσε τους χαρακτηριστικούς γαλάζιους φακούς της.

Όσοι είδαν την φωτογραφία όμως, θέλοντας και μη, δεν μπόρεσαν παρά να παρατηρήσουν μία καταπληκτική ομοιότητα της Στέλλας με μία άλλη τηλεοπτική ξανθιά που μας απασχόλησε την φετινή σεζόν.

Η Στέλλα στην selfie τηε μοιάζει καταπληκτικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το μοντέλο και παίκτρια του «My Style Rocks», η οποία ξεχώρισε για την ομορφιά και το στυλ της στην πρώτη περίοδο του reality μόδας.

Η έλλειψη των έγχρωμων φακων, το μακιγιάζ, οι «συνηθισμένες» αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο που έχουν υποβληθεί τα δύο κορίτσια ή δεν ξέρουμε τι άλλο, κάτι απ’ όλα όμως έκανε τη Στέλλα να μοιάζει δίδυμη αδερφή της Αλεξάνδρας, που πρόσφατα παντρεύτηκε τον καλό της.

Λέτε να είναι οιωνός και για το ζευγάρι της φωτογραφίας;

Δείτε την φωτογραφία και κρίνετε μόνοι σας.