Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας σε Προαστιακό και Τρένα – Τι σας περιμένει μέχρι τις 20 Ιουλίου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κινητοποιήσεις που θα κορυφωθούν με 24ωρη απεργία στις 20 Ιουλίου ξεκίνησαν από σήμερα (11.07.2018) οι εργαζόμενοι με Προαστιακό και τρένα. Αύριο Πέμπτη έρχεται και εξάωρη στάση εργασίας στο Μετρό.

Οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους με επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας σε Προαστιακό και τρένα. Αυτό επηρεάζει και τα δρομολόγια του Μετρό από τη Δουκίσσης Πλακεντίας προς το αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Από σήμερα Τετάρτη (11.07.2018) και έως τις 20 Ιουλίου, όταν θα γίνει η 24ωρη απεργία, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει εξαγγείλει σε ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΕΡΓΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας.

Σήμερα Τετάρτη 11, την Παρασκευή 13, τη Δευτέρα 16 και την Τετάρτη 18 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας μεταξύ 5.00-8.00, 13.00-16.00 και 21.00-00.00. Την Παρασκευή 20 Ιουλίου θα γίνει 24ωρη απεργία.
Ακυρώσεις δρομολογίων

«Μολονότι η Δικαιοσύνη (με προσωρινή της απόφαση) απαγόρευσε τις απεργιακές κινητοποιήσεις έως την έκδοση της οριστικής απόφασης, η ΠΟΣ προχώρησε σε στάσεις εργασίας, στις οποίες συμμετέχει το προσωπικό του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακυρώσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία και ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού, διαβεβαιώνοντας πως κάνει ότι είναι δυνατόν στο πλαίσιο του νόμου και των αρμοδιοτήτων της για να επαναφέρει τη λειτουργία σε κανονικούς ρυθμούς.

Πηγή: www.newsit.gr