Χαλκίδα: Χαροπαλεύει νεαρός οδηγός μηχανής – Η άγνωστη ιστορία ζωής που προκαλεί συγκίνηση στην Εύβοια.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο νεαρός οδηγός μηχανής δίνει μάχη σε νοσοκομείο της Αθήνας να κρατηθεί στη ζωή. Η Χαλκίδα προσεύχεται, με τους στενούς συγγενείς του, να θυμούνται στιγμές που δεν μπορούν να ξεχάσουν...

Ολόκληρη η Χαλκίδα προσεύχεται να βγει νικητής ο 31χρονος Δημήτρης, στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με την μοτοσικλέτα του, την περασμένη Δευτέρα (11-06-2018), στο δρόμο Χαλκίδας Αρτάκης. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Δημήτρης, συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας και δίνει τη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή. Μαζί του, δίνουν τη μάχη, με τις προσευχές τους και την συμπαράστασή τους χιλιάδες Χαλκιδέοι, ιδιαίτερα μάλιστα όσοι γνωρίζουν το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια.
Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Όταν ο Δημήτρης ήταν 20 ημερών, είχε χάσει τον πατέρα του σε τροχαίο δυστύχημα και ετσι πήρε το όνομά του. Η μητέρα του επίσης,  αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και υπάρχει κίνδυνος να επιβαρυνθεί η κατάστασή της από το σοκ που έχει υποστεί.

Στο μεταξύ, πολλοί είναι εκείνοι που αφήνουν μηνύματα συμπαράστασης και εύχονται ταχεία ανάρρωση, στο προφίλ του Δημήτρη στο Facebook. Όλοι ελπίζουν να ξεφύγει γρήγορα τον κίνδυνο ο Δημήτρης και να επιστρέψει υγιής και δυνατός δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πηγή: evialead.gr