Στυλίδα: Καταγγέλλουν τον Γκλέτσο για χειροδικία. «Γρονθοκόπησε Πρόεδρο Αγροτικού Συλλόγου»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θύμα του δημάρχου φέρεται να είναι δημότης της περιοχής, ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου του τοπικού Αγροτικού Συλλόγου παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας.

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Στυλίδας Εχιναίων και Πελασγίας σε ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν ότι ο Απόστολος Γκλέτσος χειροδίκησε σε βάρος του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Στυλίδας Κώστα Ζαρκαδούλα κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου.

«Ο δήμαρχος της πόλης Απόστολος Γκλέτσος (…) όχι μόνο εκτόξευε ύβρεις εναντίον των εκπροσώπων μας με την ανοχή της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και με έναν άνευ προηγουμένου τραμπουκισμό προς τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Στυλίδας Κώστα Ζαρκαδούλα που παρουσίασε τα προβλήματα άρδευσης, εκτόξευσε απειλές εναντίον του και τελικά χειροδίκησε σε βάρος του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύλλογοι.
Τι λέει η Λαϊκή Συσπείρωση

Σε ανακοίνωσή της και η δημοτική παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Κατά τη συζήτηση, ο δήμαρχος –προφανώς μην αντέχοντας την περιγραφή της κατάστασης των αγροτικών υποδομών στο δήμο– κατά τον προσφιλή του τρόπο, ανέλαβε ο ίδιος καθήκοντα προέδρου δημοτικού συμβουλίου, αφαίρεσε τον λόγο από το συμπολίτη μας, αποκάλεσε τους κατοίκους της Σπαρτιάς κλέφτες και τον έδιωχνε από την αίθουσα συνεδριάσεων. Μαινόμενος κατέβηκε από την έδρα του, με το στήθος του τον έσπρωχνε να βγει έξω για να συνεχίσουν εκεί, όπου μετά από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι τον γρονθοκόπησε».

Πηγή: www.newsit.gr