Βόλος: Τα χρήματα που βρέθηκαν στην τσέπη της ανήλικης αποκάλυψαν το φρικτό μυστικό της – Το σοκ της μητέρας της.


Ένα 11χρονο κορίτσι στο Βόλο αναγκάστηκε να μιλήσει για όλα όσα συνέβαιναν. Η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση…

Με ποινή κάθειρξης 11 ετών τιμώρησε έναν 50χρονο Βολιώτη το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λάρισας γιατί αποπλάνησε, προ ετών, ένα 11χρονο κορίτσι. Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στο Βόλο με θύμα ένα παιδί χωρισμένων γονιών.

Η μητέρα του κοριτσιού αναφερόμενη σ’ εκείνο το διάστημα είχε τονίσει πως το κορίτσι της, είχε γνωρίσει κάποια παιδιά που έκανε παρέα. Διαπίστωσε μάλιστα πως είχε χρήματα στην κατοχή της. Της έκανε εντύπωση γιατί ο πατέρας της δεν είχε την οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Τη ρώτησε τι συμβαίνει κι εκείνη απάντησε πως γνώρισε «έναν πολύ καλό κύριο. Μας προσέχει, μας αγαπά, μας παίρνει παγωτά και σουβλάκια».

Όμως κάτι δεν της άρεσε, και μόλις την πίεσε, εκείνη της είπε πως υπήρχαν σεξουαλικού ύφους αγγίγματα. Ο 50χρονος εκείνο το διάστημα διατηρούσε ένα μαγαζί στον Βόλο. Κατηγορείτο πως αφού γνωρίστηκε με την 11χρονη, επεδίωκε να τη συναντά με διάφορους προσχηματικούς λόγους.

Η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης. Ο καταδικασθείς, που δεν παρέστη στο δικαστήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, είχε καταδικαστεί και παλιότερα για παρόμοια υπόθεση. Κατά την απολογία του αρνήθηκε τις πράξεις αλλά δεν έγινε πιστευτός.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία, Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου