Τα My Market τίμησαν για μία ακόμα φορά την «Μέρα Μαγιού» με προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι πύλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής για μία ακόμα χρονιά άνοιξαν και γέμισαν από χαμόγελα κάθε ηλικίας για την πολύ αναμενόμενη γιορτή της «Μέρας Μαγιού». Χιλιάδες κόσμου από κάθε μέρος της Ελλάδας βρέθηκε στις φιλόξενες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις της  Σχολής και στο καταπράσινο περιβάλλον της. Μαζί τους, για μία ακόμα χρονιά, και τα My Market.

28052018Β

Πρόκειται για τη «Μέρα Μαγιού», μία μεγάλη γιορτή της Άνοιξης, ένα πραγματικό πανηγύρι χαράς, ένα ψυχαγωγικό και πολιτιστικό φεστιβάλ για όλη την οικογένεια. Η «Μέρα Μαγιού», όπως και οποιαδήποτε άλλη δράση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στοχεύει στην ανάδειξη του ρόλου του Μη Κερδοσκοπικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και την ενίσχυση των υποτροφιών των μαθητών της και των φοιτητών του Perrotis College. Για κάθε εισιτήριο της εκδήλωσης «Μέρα Μαγιού – Farm Fest», η ελληνική αλυσίδα των  My Market θα προσφέρει ένα πακέτο τρόφιμα ή είδη προσωπικής φροντίδας για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Τα είδη θα υποστηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

28052018Α

Στη «Μέρα Μαγιού», οι επισκέπτες εκτός από την ενημέρωση για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής και του Perrotis College παρακολούθησαν και δεκάδες ψυχαγωγικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Επίσης, οι μικροί και οι μεγάλοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν γκολφ, να δουν παράσταση Καραγκιόζη και κουκλοθέατρου, να δουν πλανητάριο, να κάνουν ασκήσεις εδάφους για αλεξίπτωτο πλαγιάς και με τη χρήση εικονικής πραγματικότητας να πιλοτάρουν αεροσκάφος.

Ήδη οι διοργανωτές, τα My Market και οι χιλιάδες κόσμου ετοιμάζονται για του χρόνου.