Ηράκλειο: Θρίλερ με επιβάτη του πλοίου Blue Horizon που έπεσε στη θάλασσα – Άκαρπες οι έρευνες.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έδεσε στο Ηράκλειο το πλοίο Blue Horizon που χθες αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά. Θρίλερ με επιβάτη που έπεσε στη θάλασσα...

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (23.05.2018) με έναν 25χρονο επιβάτη του πλοίου «Blue Horizon» να πέφτει στη θάλασσα, λίγο μετά την αναχώρησή του από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο. Το Blue Horizon έδεσε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, με μεγάλη καθυστέρηση.

Οι συνθήκες της πτώσης δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα συνεχίζονται. Μετά το συμβάν χθες, το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά, από όπου είχε αποπλεύσει, ενώ με καθυστέρηση ξεκίνησε τελικά το δρομολόγιό του για την Κρήτη.
Οι μαρτυρίες επιβατών για την πτώση

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών του πλοίου τον άνδρα είδαν επιβάτες του πλοίου να πέφτει στη θάλασσα και να κολυμπάει προς κάποιο σημείο του λιμανιού, λίγο πιο μακρυά από εκεί που συγκεντρώνονται τα επιβατηγά πλοία στον Πειραιά.

Στο σημείο που υπολογίζεται ότι κατευθυνόταν έσπευσαν 2 περιπολικά, χωρίς όμως να εντοπίσουν τον 25χρονο.
Συνεχίζονται οι έρευνες

Στις έρευνες συμμετέχουν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, καθώς και χερσαίες δυνάμεις. Το Blue Horizon κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο με καθυστέρηση περίπου 2 ωρών, λόγω των ερευνών.