Δε θα πιστεύετε πόσα βιβλία έχουν πουλήσει Μαντά και Δημουλίδου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε στο Oneman ο εκδότης Θάνος Ψυχογιός, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον αριθμό αντιτύπων που έχουν πουλήσει η Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. 

Όπως αναφέρει: «Η κυρία Μαντά και η κυρία Δημουλίδου γράφουν πάρα πολύ καλά. Δεν είναι τυχαίο ότι τις προτιμούν οι αναγνώστριες, οι οποίες ανυπομονούν πότε θα εκδοθεί ένα νέο τους έργο. Και λέω εγώ. Τι είναι προτιμότερο; Να βλέπει ο καθένας μας έξι ώρες τηλεόραση τη μέρα και να αποχαυνώνεται ή να κάθεται δυο ώρες την ημέρα και να διαβάζει ένα βιβλίο; Το βιβλίο καλλιεργεί το νου, μορφώνει τον άνθρωπο». Εκτός αυτού, οι ευπώλητοι συγγραφείς είναι τα σωσίβια της αγοράς. Η κυρία Μαντά έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 1.850.000 βιβλία (του χρόνου θα γιορτάσουμε τα 2 εκατομμύρια), ενώ η κυρία Δημουλίδου, σε εμάς, έχει πάνω από 800.000-900.000 τα τελευταία λίγα χρόνια».

Επίσης, ανέφερε ότι οι συστηματικοί αναγνώστες διαβάζουν πάνω από 10 βιβλία τον χρόνο και ότι τον μήνα οι εκδόσεις λαμβάνουν περισσότερα από 150 βιβλία…