Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο του γιατρού στο Άγιο Όρος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε συντριπτικό κάταγμα στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος οφείλεται ο θάνατος του γνωστού αναισθησιολόγου Γιώργου Καραντινού που έφυγε από τη ζωή, μετά από ένα δυστύχημα στο Άγιο Όρος, χτες το πρωί.

Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση επίσης υπήρχαν τραύματα και στο κρανίο ωστόσο τα κατάγματα στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος ήταν εκείνα που προκάλεσαν το θάνατο.

Αύριο συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον άτυχο γιατρό. Η κηδεία του θα τελεστεί στις 2.30 το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του τις Δαφνές. Στο μεταξύ η σορός του αναμένεται στο Ηράκλειο σήμερα στο 5 το απόγευμα.

Η επίσκεψη – προσκύνημα στο Άγιο Όρος εξελίχθηκε σε τραγωδία. Ο γνωστός αναισθησιολόγος του Βενιζελείου Νοσοκομείου Γιώργος Καραντινός και η παρέα του κατευθύνονταν από τη Μονή Σίμωνος Πέτρας, όπου είχαν διανυκτερεύσει, προς τη Μονή του Οσίου Γρηγορίου, στο Άγιο Όρος. Είχαν σχεδόν φτάσει κι απέμενε ένα ανηφορικό τμήμα, όπου έγινε το κακό. Ο 62χρονος Γιώργος Καραντινός έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στον γκρεμό βάθους περίπου 8 μέτρων…

Πηγή: CretaLive