Κρήτη: Μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και είδε αυτές τις εικόνες – Σκηνές που θα θυμάται για πάντα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι εικόνες ανέβηκαν στο διαδίκτυο και έγιναν θέμα συζήτησης στην Κρήτη. Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων, δεν πίστευαν στα μάτια τους...

Εκμεταλεύτηκαν την απουσία των ενοίκων και έκαναν δύο διαμερίσματα στις Πατέλες στην Κρήτη, καλοκαιρινές, ενώ πήραν και ένα αυτοκίνητο! Η απίστευτη δράση των διαρρηκτών έλαβε χώρα, αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (13-04-2018). Μπήκαν στα διαμερίσματα, σπάζοντας τις μπαλκονόπορτες.

Έκαναν τα σπίτια άνω κάτω, ξήλωσαν τις ντουλάπες ακόμα και το τζάκι, έσπασαν κρεβάτια και άλλα αντικείμενα! Αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους, παίρνοντας χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικά είδη, πήραν και τα κλειδιά δύο αυτοκινήτων που βρήκαν στα διαμερίσματα και στάθηκαν τυχεροί στο ένα από αυτά, ένα μπλε Ford Fiesta, με το οποίο έφυγαν σαν κύριοι.

Ο ιδιοκτήτης του άλλου αυτοκινήτου ήταν πιο τυχερός, καθώς το είχε παρκάρει μακριά από τη γειτονιά και οι δράστες δεν το βρήκαν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο κατάστημα, στο ισόγειο της πολυκατοικίας, βρέθηκαν να «κοιτούν» σε άλλη κατεύθυνση, προκειμένου οι δράστες να πάρουν το αυτοκίνητο ανενόχλητοι.

Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων, δεν πίστευαν στα μάτια τους, επιστρέφοντας το βράδυ της Κυριακής, μπροστά σε όλες τις καταστροφές…
Οι εικόνες από τα διαμερίσματα στην Κρήτη

Πηγή: ekriti.gr