Πως περιγράφει η 25χρονη οδοντίατρος την απόπειρα βιασμού της στου Γκύζη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τις λεπτομέρειες της απόπειρας βιασμούς της περιέγραψε η 25χρονη οδοντίατρος, που καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Τετάρτης (11.04.2018) ενώ έφευγε από την δουλειά της.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 25χρονη, η επίθεση σημειώθηκε ενώ είχε σχολάσει και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της για να πάει σπίτι της.

Εκεί, όπως είπε, αντιλήφθηκε την παρουσία ενός άνδρα ψηλού, αδύνατου με ξανθά ίσως μαλλιά. Αυτός ο άνδρας την άρπαξε από το μπράτσο άρχισε να την βρίζει σε σπαστά ελληνικά.

Όπως λέει, άρχισε να την τραβά σε απόμερο σημείο κοντά στο αλσύλλιο του Πεδίου του Άρεως στου Γκύζη. Εκεί σύμφωνα με την 25χρονη, υπό την απειλή ενός μαχαιριού προσπάθησε να της βγάλει το σουτιέν και το παντελόνι.

Καθ΄όλη την διάρκεια του περιστατικού η νεαρή οδοντίατρος πάλευε μαζί του, ενώ ανέφερε πως ο άνδρας της κατάφερε 2 μαχαιριές, μια στο πόδι και μια στο στήθος.

Σε κάποια φάση η 25χρονη κατάφερε να του ξεφύγει, με τον άντρα να τρέπεται σε φυγή και σύμφωνα με την κατάθεση να ανεβαίνει σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του και να φεύγει.
Ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου

Tην εντατικοποίηση των μέτρων αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας ζητά από την αστυνομία ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε νεαρή γυναίκα, η οποία εργάζεται στο οδοντιατρείο της Κλινικής του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας, λίγο μετά την αποχώρησή της από την εργασία της.

«Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής έχει κατ’ επανάληψη επισημάνει την ανάγκη της πιο αυστηρής αστυνόμευσης, ειδικά σε περιοχές του κέντρου, όπου λειτουργούν πολλά οδοντιατρεία, και λαμβανομένου υπόψη ότι σημαντικό ποσοστό οδοντιάτρων, λόγω της φύσεως της εργασίας τους, αποχωρούν πολύ συχνά αργά το βράδυ από τα ιατρεία τους και έχουν παρατηρηθεί περιστατικά επιθέσεων κατά συναδέλφων» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η επίθεση

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 25χρονη, το βράδυ της Τετάρτης (11.04.2018), επί της οδού Θεριανού, στην περιοχή του Γκύζη, άνδρας της επιτέθηκε με μαχαίρι, την έριξε κάτω και προσπάθησε να της τραβήξει το εσώρουχο για να την βιάσει.

Εκείνη έβαλε τις φωνές και για καλή της τύχη, ο δράστης τράπηκε σε φυγή με μοτοσικλέτα, που ήταν παρκαρισμένη κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή οδοντίατρος, η οποία εργάζεται σε ιδιωτική κλινική, φέρει ελαφρά τραύματα από το μαχαίρι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή: www.newsit.gr