Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: 123 ακίνητα μέχρι τώρα στο "σφυρί" – 71 άλλαξαν "χέρια"


Συνεχίζεται η διεξαγωγή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, μια διαδικασία που έχει συγκεντρώσει τα «πυρά» μεγάλου κομματιού της κοινωνίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος, μέχρι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί έχουν βγάλει στο «σφυρί» 123 ακίνητα.

Από αυτά τα 71 άλλαξαν τελικά «χέρια» ενώ για τα 38 δεν υπήρξε ενδιαφέρον. 14 επίσης ανεστάλησαν και θα επαναληφθούν στο μέλλον.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου

«Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου, με συνέπεια στην ενημέρωση της κοινής γνώμης, ως διαχειριστής της νόμιμης διαδικασίας των πλειστηριασμών, ανακοινώνει ότι, από τους αναρτηθέντες έως και την 11/04/2018 πλειστηριασμούς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΗΛΣΥΠΛΕΙΣ, δηλαδή από τους 123, 14 ανεστάλησαν και θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω.

Επίσης, από τους υπόλοιπους 109, οι 71 ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου σε υπερθεματιστή, ενώ σε 38 δεν υπήρξε συμμετοχή υποψήφιων πλειοδοτών (άγονοι). Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και εμπλεκόμενοι στη διαδικασία έχουν πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι δημόσια».

Πηγή: www.newsit.gr