Αγρίνιο: Νέες καταγγελίες για τον Δημήτρη Ματζαβίνο που συνελήφθη για αποπλάνηση μαθητών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δημήτρης Ματζαβίνος συνελήφθη και οι καταγγελίες συνεχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη. Νέα διάσταση...

γύρω από τη δράση του 30χρονου Δημήτρη Ματζαβίνου, που συνελήφθη για αποπλάνηση μαθητών, δίνει ο δικηγόρος των τριών οικογενειών, Νίκος Καζαντζής.

Μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και στην εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» ο κ. Καζαντζής έκανε λόγο για νέες περιπτώσεις που του γνωστοποιούνται συνεχώς, από μητέρες ανήλικων αγοριών, οι οποίες όμως όπως είπε θα πρέπει να καταγγελθούν στις τοπικές Αρχές, ώστε να συσχετιστούν στην υπάρχουσα δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις : α) της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη και β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας από σήμερα 6-3-2018 μέχρι και 5-9-2018 και ώρα 21.00, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26410 – 22520 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα

Πηγή: sinidisi.gr