Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: “Προσπαθούσα να σκεφτώ ποια υπόθεση μπορεί να αφορά”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θλίψη και οργή, αυτά είναι τα συναισθήματα των συνεργατών του ποινικολόγου, των ανθρώπων που ζούσαν καθημερινά στο πλευρό του. Ένας από αυτούς μίλησε στο nwesit.gr και αποκαλύπτει πως η δολοφονία Ζαφειρόπουλου δεν έχει καμία λογική εξήγηση.

Η δολοφονία Ζαφειρόπουλου μπορεί για όσους ασχολούνται με την εξιχνίαση εγκλημάτων να μοιάζει με “συμβόλαιο θανάτου” ωστόσο για τους συνεργάτες του, τους ανθρώπους που τον γνώριζαν δεν υπάρχει καμία τέτοια ένδειξη.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα είπε στο newsit.gr πρώην εργαζόμενος στο γραφείο του ποινικολόγου και ο οποίος εξηγεί ότι πρώτα σκέφτηκε το ενδεχόμενο να σχετίζεται με κάποια υπόθεση που είχε αναλάβει στο παρελθόν…. Ωστόσο δεν υπάρχει κανένα τέτοιο στοιχείο…

“Όταν άκουσα για τη δολοφονία προσπαθούσα να σκεφτώ ποια υπόθεση θα αφορούσε. Δεν κατάφερα να βρω τι ακριβώς έχει συμβεί και ποια υπόθεση αφορά”, λέει χαρακτηριστικά ο πρώην συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο newsit.gr και συμπληρώνει πως “δεν υπήρχε κάποια ένδειξη ότι κάποιος πελάτης ήταν δυσαρεστημένος”.
Δεν είναι όμως μόνο το γεγονός ότι ο 52χρονος δικηγόρος λειτουργούσε πάντα με ευγένεια προς όλους, αλλά και το γεγονός πως έδειχνε να μην έχει κανέναν φόβο.
“Δεν μας είχε δείξει ότι διέτρεχε κάποιον κίνδυνο ποτέ. Δεν φοβόταν για κάτι. Κυκλοφορούσε ελεύθερα με τη μηχανή του χωρίς καν να έχει σωματοφύλακες. Δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα” λέει ο παλιός του συνεργάτης στο Newsit.gr.

«Δεν είχχε εχθρούς»

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος μπήκε στο στόχαστρο πληρωμένων δολοφόνων κατ’ εντολή κάποιου.

Πηγή: www.newsit.gr