Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Ποιος ήταν ο δικηγόρος που εκτελέστηκε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκαρισμένο είναι όλο το πανελλήνιο από την φρικτή εκτέλεση του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο δικηγορικό του γραφείο στα Εξάρχεια. Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τους αδίστακτους δράστες και βρέθηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Τραγική ειρωνεία; Πριν από μία εβδομάδα έκλεινε τα 52 του χρόνια. Τότε τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος και την φρικτή εκτέλεση.
Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Ποιος ήταν

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 05 Οκτωβρίου του 1965 και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι.

Είναι ένα από τα πέντε παιδιά του τέως προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ περιφέρεια της Αθήνας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου και της συζύγου του, Ίριδας Ζαφειροπούλου-Σπινθουράκη.

Σπούδασε νομικά στη Νομική Σχολή Αθηνών και ασκούσε δικηγορία από το 1991. Ήταν παντρεμένος από το 1993 και είχε 2 παιδιά. Διατηρούσε γραφείο επί της Ασκληπείου, στο οποίο εργαζόταν και ο γιος του Επαμεινώνδας.
Η συνδικαλιστική του δράση

Είχε μακρά συνδικαλιστική δράση και το 2010 διεκδίκησε την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Για πρώτη φορά σύμβουλος του ΔΣΑ είχε εκλεγεί το 1996 και το 2005 είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος.

Ήταν αδελφός του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.
Οι φωτογραφίες με όλα τα μεγάλα ονόματα της πολιτικής





Πηγή: Φωτογραφίες από Facebook