ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ: Το ραντεβού της Κυριακής είναι για τον Πειραιά που μας ενώνει!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Νίκος Καστανιάς- υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού-εξέδωσε "Κείμενο-κάλεσμα για την Κυριακή".

Αναλυτικά:


«Είναι για τα παιδιά μας, για να έχουν μέλλον εδώ, στο μεγάλο, ευρωπαϊκό Λιμάνι.

Είναι η πρώτη αρχή, για το νέο Αναπτυξιακό Σχέδιο του Πειραιά, που πρέπει, όλοι μαζί οι φορείς να συμφωνήσουμε.


Είναι για να βρούμε μια δημιουργική απάντηση απέναντι στην ανεργία, μαζί με τους ναυτικούς μας, όλους τους εργαζόμενους, αλλά και τις επιχειρήσεις, που δοκιμάζονται στον καιρό της κρίσης.


Είναι για να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο, το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας μας. Να μην μείνει κανείς Πειραιώτης, πεινασμένος και ανέστιος.


Είναι για να δηλώσουμε παρόντες, στο νέο Πειραιά, που θαλασσοκρατεί, επιχειρεί, καινοτομεί κι είναι υπερήφανος για την κληρονομιά Ιστορίας και Πολιτισμού, που αξιώθηκε.


Το ραντεβού της Κυριακής δεν είναι με τα κενά λόγια, που διχάζουν. Είναι με τον Πειραιά της Ενότητας, της Δημιουργίας, του Νοικοκυρέματος, της Προκοπής. Με τον δικό μας Πειραιά, που χτίζουμε με έργο!


Το δικό μας ραντεβού της Κυριακής, δεν είναι υποσχέσεις και "θα". Είναι εγγυημένο με έργο. Έχει υπογραφεί, χρόνια τώρα, από τον Γιάννη Σγουρό.


΄Έχουμε το δικό μας, κυριακάτικο δρόμο. "Αττική, Γιάννης Σγουρός, Μόνο με Έργο"».


Δείτε φωτογραφίες παρακάτω από την επίσκεψη του Νίκου Καστανιά στην Ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου όπου συνομίλησε με παραγωγούς και εμπόρους για τα προβλήματα της αγοράς.




Περισσότερα για την δραστηριότητα του Νίκου Καστανιά μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ:


Στην προσωπική του ιστοσελίδα http://www.nkastanias.gr/, στην σελίδα του στο facebook (https://www.facebook.com/kastaniasnikos) αλλά και το προσωπικό του προφίλ στο facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=1029103526&fref=ts).


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.