Παρασκευή Βούλγαρη – Λίολιου: Στόχος μου είναι να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη της Ύδρας


Φίλοι και συνεργάτες, αγαπητοί συμπολίτες

…της Παρασκευής Βούλγαρη – Λίολιου


Η αγάπη μου για την Ύδρα και ως μόνιμος κάτοικος από επιλογή και όχι  γιατί γεννήθηκα εδώ με οδήγησαν να ενδιαφερθώ για τα κοινά του τόπου μας. Η πρόταση του νυν Δημάρχου κ. Άγγελου Κοτρώνη να συμμετέχω και πάλι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με βρήκε απόλυτα σύμφωνη αφού στην θητεία του, εδώ και 3,5 περίπου χρόνια απέδειξε ότι θέλει και μπορεί να δώσει ένα ανώτερο βιοτικό επίπεδο στο νησί μας.

     Με την στήριξη του βοήθησε να πραγματοποιήσω ένα μεγάλο όνειρο. Την δημιουργία μιας ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΉΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Η αποδοχή του κόσμου ήταν συγκλονιστική και συγκινητική. Απέδειξε πόσο μεγάλη ανάγκη έχει το νησί από πολιτισμό.


    Στόχος μου λοιπόν είναι να συνεχίσω αυτή την κοινά αποδεκτή προσπάθεια, αλλά και να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι,

πάνω στην ανάπτυξη του τόπου μας, στον τουρισμό, στον αθλητισμό, στην παιδεία και κυρίως στον πολιτισμό.Γιατί πιστεύω ότι ο πολιτισμός σημαίνει: ηθικές αξίες, κοινωνική νοημοσύνη, παιδεία, μόρφωση, παραδόσεις, αισθητική, εκλέπτυνση συμπεριφοράς που συνιστάμενα διαμορφώνουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων κατά τόπους.

 Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα και την οικογένεια μου, να με στηρίξετε με την ψήφο σας   και εγώ με την σειρά μου με υπευθυνότητα, συνέπεια και πολλή δουλειά θα παλέψω για το καλό της Ύδρας μας.

                                                                                                    Με εκτίμηση

                        Βούλγαρη – Λιόλιου Παρασκευή (Βούλα) συζ. Δημητρίου

                    Ηθοποιός                 

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ΎδραςΔιαβάστε επίσης:

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ύδρας η Παρασκευή Βούλγαρη – ΛίολιουΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.