Βαγγέλης Μαρινάκης: Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ για τον Πειραιά

“Αν το δίλημμα ήταν Μιχαλολιάκος ή Δρίτσας, εγώ θα διάλεγα Δρίτσα” αναφέρει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Β.Μαρινάκης.

«Συμφωνώ με τον κ. Δρίτσα σε πολλά» λέει ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής προσθέτοντας οτι αν το δίλημμα στις εκλογές ήταν Μιχαλολιάκος ή Δρίτσας θα ψήφιζε τον κ. Δρίτσα.

Ο κ. Μαρινάκης προσθέτει επίσης πως αν ήθελε να γίνει Μπερλουσκόνι θα ίδρυε το δικό του κόμμα, απατώντας με αυτόν τον τρόπο στις δηλώσεις του Βασίλη Μιχαλολιάκου. 

«Προσωπικά, δεν έκανα ούτε πρόκειται να κάνω δουλειές με το Δημόσιο, άρα δεν μπορώ και δεν θέλω να γίνω Ελληνας Μπερλουσκόνι. Αν ήθελα, θα έθετα υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος; Δεν θα  μπορούσα να φτιάξω το δικό μου Ποτάμι ή τη δική μου Ελιά; Δεν θα μπορούσα να φτιάξω κι εγώ το κόμμα της Νέας Ελλάδας;» είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί δεν έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος απάντησε: “Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μου με τους άλλους. Βλέπετε, με την ευλογία του Θεού, έχω εισπράξει από τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού απέραντη αγάπη κι έχω ζήσει σημαντικές στιγμές δόξας μαζί τους. Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν έχω καμία ανάγκη αναγνωρισιμότητας, πόσω δε μάλλον μέσω της θέσης του Δημάρχου του Πειραιά” είπε προσθέτοντας παράλληλα πως κάτι τέτοιο θα ήταν ασυμβίβαστο με την επιχειρηματική δραστηριότητά του στο εξωτερικό.


Πηγή: newsit.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.