ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Υποψήφιος Σύμβουλος στη Α’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά ο Αντώνης Μοραντζής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφιος Σύμβουλος για την Α' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με τον συνδυασμό Μας ενώνει ο Πειραιάς και τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, θα είναι για δεύτερη συνεχή φορά ο Αντώνης Μοραντζής.

Δείτε το βιογραφικό του Αντώνη Μοραντζή:

Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1991.Είμαι γιος του Γεωργίου Μοραντζή Αντιναυάρχου (Ο) Π.Ν. ε.α. και της Μαρίας Μαράκη. Κατάγομαι από την Κοίτα της Λακωνικής Μάνης και από τα Χανιά της Κρήτης.

Είμαι εγγονός του Αντώνη Μαράκη που είχε παλιά τη βιοτεχνία εφαπλωμάτων στη περιοχή του Βρυώνη.
Είμαι απόφοιτος του Πειραματικού λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά. Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής  του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Χαλκίδας .


Το 2010 εξελέγην ως ο νεότερος Κοινοτικός Σύμβουλος της Α’ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Πειραιά.


Την ίδια χρονιά εξελέγην  Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Αθλητισμού της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας και με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά τοποθετήθηκα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Π.Α.Ν. Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.


Το 2010 στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ, εξελέγην Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης Αγ. Βασιλείου, ενώ σήμερα  είμαι υπεύθυνος της θεματικής ενότητας Παραγωγικών και Επαγγελματικών Φορέων της ΟΝΝΕΔ Πειραιά.


Από το 2002 έως και σήμερα ασχολούμαι ενεργά με τους Προσκόπους στον Πειραιά και μου έχει απονεμηθεί από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων η τιμητική διάκριση ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΘΝΟΥΣ  και από το 2013 είμαι Υπαρχηγός του 1ου Συστήματος Ν/Π Πειραιά.


Σήμερα είμαι ταμίας του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, όπου είμαι μέλος του Δ.Σ. από το 2010.


Επίσης Τακτικό Μέλος στον Πειραϊκό Σύνδεσμο Πειραιά.


 


 

 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ




ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.