ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Δεν θα στηρίξει Δρίτσα η ΔΗΜΑΡ

«Όχι» στη στήριξη του Θ. Δρίτσα στον Πειραιά λέει ο Φώτης Κουβέλης, παρά την ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης για σύμπραξη των δημοτικών προοδευτικών δυνάμεων.

Σε περιφέρειες και μεγάλους δήμους που εκπνέουν ένα ευρύτερο πολιτικό μήνυμα, η ΔΗΜΑΡ έχει αποφασίσει πως δεν στηρίζει άλλους κομματικούς υποψηφίους, ούτε βεβαίως τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αυτό δηλώνει στον Real.gr ανώτερη πηγή της Αγίου Κωνσταντίνου, υπενθυμίζοντας μάλιστα πως ο Θ. Δρίτσας δεν έχει παραιτηθεί καν από το βουλευτικό του αξίωμα.

Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο εάν η ΔΗΜΑΡ θα στηρίξει τον έως τώρα υποψήφιό της στο μεγάλο λιμάνι, τον Ηλία Τζανετουλάκο, που «φλερτάρει» ανοιχτά πλέον με τον Θ. Δρίτσα ή θα επιλέξει την τακτική της «ψήφου κατά συνείδηση» όπως έπραξε στο Βόλο, όπου αντιμετώπιζε παρόμοια προβλήματα.


Πηγή: Real.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK