Αυτή η Γαπωνέζα έχει ξετρελάνει το ίντερνετ – Εσείς βλέπετε τίποτα περίεργο;

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε κάτι παράξενο, μην ανησυχείτε, δεν είστε οι μόνοι. Η Saya, αυτή η γιαπωνέζα με το γλυκό πρόσωπο και το απίστευτο βλέμα, έχει τρελάνει κόσμο. Κοιτάξτε όμως καλύτερα τις φωτογραφίες. Με τα σχιστά της μάτια και καρέ μαλλί, η Saya μοιάζει με μια συνηθισμένη Γιαπωνέζα μαθήτρια. Κι όμως, δεν είναι τα πάντα αυτό που φαίνονται…

Η Saya δεν είναι μία γλυκιά κοπέλα, όπως μπορεί να φανταστήκατε. Η Saya είναι δημιούργημα των Teruyuki και Yuki Ishikawa, που είναι ένα  ανδρόγυνο 3D computer graphics artists, από το Τόκιο. Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ιαπωνία, και ο λόγος είναι προφανής. Οι δημιουργοί ανέβασαν τις συγκεκριμένες εικόνες online και από τη στιγμή εκείνη το παγκόσμιο ίντερνετ… πίνει νερό στο όνομα και το… δημιούργημά τους.

Οι φωτογραφίες αυτές έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά viral, καθώς μοιράστηκαν χιλιάδες φορές μεταξύ των χρηστών του ίντερνετ που προσπαθούσαν να απαντήσουν στο ερώτημα: Είναι το πρόσωπο αυτό υπαρκτό; Όπως ομολογεί το ζευγάρι, δημιούργησαν τη Saya στον… ελεύθερο χρόνο τους. Αυτό που τους δυσκόλεψε περισσότερο, ήταν να επιτευχθεί η εικόνα του  υπέροχου δέρματός της.

Πηγή: newsit.gr