Η εφαρμογή που “πιάνει στα πράσα” τους άπιστους!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η εφαρμογή γνωριμιών Hinge παρουσίασε μια νέα υπηρεσία, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να «πιάνουν στα πράσα» πιθανούς… άπιστους, ενημερώνοντάς τους αν βρίσκονται ήδη σε κάποια σχέση ή αν είναι παντρεμένοι.

Στην προσπάθειά της να παραμείνει ένα «ασφαλές και έμπιστο μέρος για να βρίσκει κανείς το ταίρι του», η τελευταία αυτή υπηρεσία της εφαρμογής γνωριμιών προσθέτει αυτόματα το Facebook status του χρήστη -δηλαδή αν είναι single, αρραβωνιασμένος, παντρεμένος ή σε σχέση με κάποιον άλλο- σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία σε ένα δημοσίευμα στο blog της.

Το Hinge έχει χαρακτηριστεί ως η «εναλλακτική επιλογή» της εφαρμογής Tinder, καθώς εστιάζει στο «συνταίριασμα» ατόμων που έχουν κοινούς φίλους μέσω του Facebook.

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, έρευνα της εταιρείας έδειξε ότι μόνο το 3,6% των χρηστών του Hinge βρίσκεται πραγματικά εκτός «αγοράς». Αντίθετα, μια πρόσφατη έρευνα της GlobalWebIndex βρήκε, ότι το 42% των χρηστών του Tinder έχουν ήδη σχέση με κάποιον ή είναι παντρεμένοι.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή: newsbeast