Η νέα υπηρεσία του Facebook για επαγγελματίες και εργαζόμενους εταιρειών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μία νέα υπηρεσία, που απευθύνεται κυρίως σε σε επαγγελματίες, στελέχη και εργαζόμενους εταιρειών, επιδιώκει το facebook να δημιουργήσει νέους κανόνες στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για ένα υπο-δίκτυο, το Facebook At Work στοχεύει στην διευκολύνση ενδοεργασιακών επικοινωνιών και έρχεται να ανταγωνιστεί ανάλογες υπηρεσίες και εταιρικά κοινωνικά δίκτυα όπως το LinkedIn και το Yammer της Microsoft.

Η πιλοτική του λειτουργία ξεκίνησε και έτσι είναι πλέον ανοικτό για πειραματισμό από ορισμένες μη κατονομαζόμενες εταιρίες, που δήλωσαν ότι θέλουν να το δοκιμάσουν σε πιλοτική βάση.

Θα είναι μια αυτόνομη εφαρμογή με δική της ιστοσελίδα, που μπορεί να "κατεβάσει" κανείς από ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών (app store). Ο λογαριασμός ενός χρήστη στο Facebook at Work θα είναι τελείως ξεχωριστός από τον προσωπικό λογαριασμό του στο κυρίως Facebook. Οι πληροφορίες που ανταλλάσσουν οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης, θα είναι προσβάσιμες μόνο από αυτούς και όχι από τρίτους εκτός της εταιρείας.

Πηγή: moneypro.gr