Δείτε πόσο θα κοστίζουν τα iPhone 6 στην Ελλάδα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απέμειναν δέκα ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία της νέας ναυαρχίδας της Apple στην ελληνική αγορά

Δέκα ημέρες πριν το επίσημο λανσάρισμα της νέας ναυαρχίδας της Apple στην Ελλάδα, οι αλυσίδες λιανικής πώλησης προϊόντων τεχνολογίας είναι έτοιμες να διαθέσουν στην αγορά το νέο iPhone 6 σε τιμές όμως αρκετά "τσουχτερές".

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του fpress.gr οι τιμές λιανικής θα ξεκινούν από τα 739€ για το πιο απλό μοντέλο και θα κλιμακώνονται ακόμα και πάνω από τα 1000€ ανάλογα με την χωρητικότητα αλλά και το μέγεθος της οθόνης.

Αναλυτικά ο πίνακας με τις τιμές λιανικής:

times 20102014190042

Βεβαίως στο "παιχνίδι" θα μπουν και τα 3 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας με στόχο μέσα από την πολιτική των επιδοτήσεων να κατεβάσουν την τιμή σε αρκετά χαμηλότερα επίπεδα.

Ακόμα βέβαια δεν έχουν ανακοινώσει την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσουν στο iPhone 6 και iPhone 6 Plus ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ύψος της επιδότησης μπορεί να ξεπερνάει και τα 200€ και θα εξαρτάται τόσο από το πακέτο που θα επιλέγει ο χρήστης (όσο μεγαλύτερο το μηνιαίο πάγιο τοσο μεγαλύτερη η επιδότηση ) όσο και από την διάρκεια του συμβολαίου που θα δεχτεί να υπογράψει (12, 18 και 24 μηνες).

Σύμφωνα με στελέχη εταιριών κινητής τηλεφωνίας, το λανσάρισμα του iPhone 6 θα εεπιφέρειμικρές μειώσεις στην τιμή διάθεσης του iPhone 5s και σημαντικές μειώσεις τιμών στο iPhone 5c.

Υπενθυμίζεται ότι η Apple έχει ορίσει ως την ημερομηνία επίσημου λανσαρίσματος του iPhone 6 στην Ελλάδα την 31η Οκτωβρίου μαζί με όλες εκείνες τις χώρες που εντάσσονται στο Group των χωρών που ανήκει και η Ελλάδα. Μαζί με εμάς, το τηλέφωνο θα φτάσει στην Αλβανία, στην Βοσνία, στην Κροατια, στην Εσθονία, στην Γκουάμ, στην Ουγγαρία, στην Ισλανδία, στο Κόσοβο, στην Λετονία, στην Λιθουανία, στα Σκόπια (σ.σ η Apple τα βαφτίζει Μακεδονία), στο Μεξικό, στη Σερβία, στην Ουκρανία στην Σλοβακία και στην Σλοβενία.

Βέβαια όλα τα καταστήματα τεχνολογίας έχουν αρχίσει να δέχονται προπαραγγελίες προκειμένου να εξυπηρετήσουν κατά προτεραιότητα τους πελάτες τους που θα θελήσουν να αποκτήσουν άμεσα το νέο μοντέλο της Apple.

Πηγή: fpress.gr