5 σημάδια ότι είσαι κακή στο σεξ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


οι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε αναρωτηθεί αν είμαστε τελικά όσο καλοί πιστεύουμε στο σεξ (όσοι δεν το έχουν σκεφτεί είναι ψωνάρες και μάλλον λένε ψέμματα!). Οι περισσότεροι όμως αποφεύγουμε επιμελώς να ρωτήσουμε τον εκάστοτε σύντροφό μας αν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί φοβόμαστε πως δεν θα μας απαντήσει με το χέρι στην καρδιά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να ντρέπεσαι αν δεν είσαι η ιέρεια του σεξ ΚΑΘΕ φορά, καθώς α) δεν είναι δυνατόν να έχεις την ίδια διάθεση πάντα, β) αυτός που έχεις απέναντί σου παίζει σημαντικό ρόλο, οπότε μην το παίρνεις προσωπικά και γ) με το να ντρέπεσαι δεν λυθεί τίποτα.

Οπότε τι κάνεις; Πως μπορείς να καταλάβεις αν χρειάζεται να κάνεις κάτι για να γίνεις καλύτερη στο σεξ; Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο στάνταρ σημάδια που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

1. Ενδιαφέρεσαι μόνο για την δική σου ευχαρίστηση

Για να είναι το σεξ απολαυστικό και για τους δύο θα πρέπει και οι δύο να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς και να ασχοληθείτε με αυτόν που έχετε δίπλα σας/ πάνω σας κλπ. Όταν λοιπόν σου κάνει στοματικό ο φίλος σου σαφώς και πρέπει να δείξει ότι το ευχαριστιέται κάτι που πρέπει να κάνεις και όταν έρθει η σειρά σου. Είπαμε να κοιτάξεις την πάρτη σου και να απολαύσεις τον οργασμό σου αλλά το να βλέπεις ότι ο σύντροφός σου έρχεται σε οργασμό εξαιτίας σου είναι εξίσου ερεθιστικό, για αυτό pay attention.

2. Βιάζεσαι να τελειώσεις πρώτη

Θα πω σοφία τώρα μαζευτείτε· Το σεξ δεν είναι 100αρι αλλά μαραθώνιος. Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορα θα τελειώσεις αλλά τι θα συμβεί μέχρι να τελειώσεις και κυρίως ΠΩΣ θα τελειώσεις. Όταν βέβαια λέμε μαραθώνιος δεν εννοούμε να έρθεις σε οργασμό μετά από 5 ώρες, αλλά το να βιάζεσαι να τελειώσεις για να ξεμπερδέψετε δεν είναι καθόλου σέξι και σίγουρα είναι ένδειξη ότι βαριέσαι αυτό που κάνεις ΑΡΑ δεν το κάνεις και σωστά.

3. Δεν ζητάς αυτό που θέλεις

Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις. Το να μην λες ανοιχτά τι είναι αυτό που θέλεις και σου αρέσει θα σε κρατήσει μακριά από απολαυστικούς οργασμούς και mind- blowing sex. Γιατί λοιπόν το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Άσε τις ντροπές και ζήτα αυτό που θέλεις, γιατί και σου αξίζει να βιώσεις αυτό που θέλεις και γιατί είναι άδικο να κάνεις μόνο εσύ ό,τι θέλει ο άλλος.

4. Μετά το σεξ ο φίλος σου είναι πολύ άβολος

Μια φορά να το καταλάβω, άντε δύο. Αν αυτό το πράγμα συνεχίζεται τότε προφανώς και κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Μπορεί να είναι τελείως χαζός ο λόγος, αλλά το σημαντικό είναι να το συζητήσετε για να μπορέσετε να περάσετε και οι δύο καλά την επόμενη φορά.

5. Νιώθεις άβολα κατά τη διάρκεια του σεξ

Νομίζω δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί αυτό το σημάδι ΦΩΝΑΖΕΙ απο μακριά ότι κάνεις κακό σεξ- όχι απαραίτητα εξαιτίας σου. Δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι στο κρεβάτι, οπότε αν νιώθεις ότι δεν απολαμβάνεις καθόλου αυτό που συμβαίνει, σηκώνεσαι, ντύνεσαι, φεύγεις. Απλό.

Πηγή: ladylike.gr