ΕΡΕΥΝΑ: Αυτές είναι οι ΔΥΟ λέξεις που ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ το σεξ!


Σύμφωνα με τους ερευνητές του πανεπιστημίου Τσάπμαν, υπάρχουν μερικές λέξεις που μπορούν να εκτοξεύσουν τόσο τις δικές σας ερωτικές επιδόσεις όσο και εκείνες του/της συντρόφου σας

Με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προ των πυλών, οι δεσμευμένοι μπορούν να περιμένουν ένα απολαυστικό γεύμα σε κάποιο ρεστοράν, ένα ρομαντικό δωράκι και μια βραδιά γεμάτη με στιγμές παθιασμένου έρωτα.

Τι μπορεί όμως να «απογειώσει» πραγματικά αυτή τη βραδιά, εκτοξεύοντας τις δικές σας επιδόσεις όσο και εκείνες του/της συντρόφου σας; Όπως ισχυρίζονται οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Τσάπμαν, υπάρχει μία φράση που μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό το σεξ, ακόμα και ανάμεσα σε δύο συντρόφους που έχουν ενδεχομένως πέσει σε «ρουτίνα» στον συγκεκριμένο τομέα.

Η έρευνα με αντικείμενο την ερωτική ζωή 39.000 ετερόφυλων ζευγαριών που έχουν παντρευτεί ή συζούν αποκάλυψε ότι το 75% των σεξουαλικά ικανοποιημένων ανδρών και το 74% των σεξουαλικά ικανοποιημένων γυναικών λένε «σ’ αγαπώ» ή χρησιμοποιούν άλλες τρυφερές εκφράσεις κατά τη διάρκεια του σεξ.

Επιπλέον, οι ικανοποιημένοι άνδρες και γυναίκες είναι (σε μεγαλύτερο βαθμό συγκριτικά με τους ανικανοποίητους ερωτηθέντες) πρόθυμοι να…

1. Δοκιμάσουν μια νέα στάση

2. Φορέσουν σέξι εσώρουχα

3. Κάνουν μπάνιο ή ντους μαζί με το ταίρι τους

4. Μιλήσουν ανοιχτά για τις φαντασιώσεις τους

5. Κάνουν ερωτικό μασάζ στον/στην σύντροφό τους

6. Κάνουν μαζί του/της ένα ρομαντικό ταξίδι

7. Πειραματιστούν με πιο ασυνήθιστες ερωτικές πρακτικές

8. Χρησιμοποιήσουν με το ταίρι τους σεξουαλικά παιχνίδια