Ποιες δικαιολογίες χρησιμοποιούν οι άνδρες για να αποφύγουν το σεξ;


Τελικά όπως αποδεικνύεται, η δικαιολογία «έχω πονοκέφαλο» δεν είναι τυγχάνει αποκλειστικής χρήσης από τις γυναίκες όταν δεν επιθυμούν την ερωτική επαφή με τον σύντροφό τους. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους άνδρες, όπως έδειξε πρόσφατη βρετανική δημοσκόπηση (σε δείγμα 2.000 ανδρών), οι έξι στους δέκα άντρες έχουν απορρίψει τις ερωτικές προτάσεις των συντρόφων τους, αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν έχουν μόνο το σεξ στο μυαλό τους.

Ποιες είναι οι συχνότερες δικαιολογίες των ανδρών για να αποφύγουν την ερωτική επαφή;

1. Αποδίδουν την πεσμένη τους λίμπιντο στην κούραση της ημέρας.
2. Ότι δεν έχουν καλή διάθεση.
3. «Εχω πονοκέφαλο». Από τις πλέον συνήθεις δικαιολογίες των γυναικών. Μόνο που έχει περάσει και στο αντρικό οπλοστάσιο.
4. Υπάρχουν όμως και πιο αστείες δικαιολογίες, όπως για παράδειγμα το ότι έχουν να βγάλουν βόλτα τον σκύλο ή να ταΐσουν την γάτα τους.
5. Ότι έφαγαν παραπάνω από όσο έπρεπε.
6. Ότι έχουν να δουν την αγαπημένη τους εκπομπή στην τηλεόραση.

Για ποιο λόγο όμως δεν επιθυμούν να έρθουν σε ερωτική επαφή;

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, πολλοί άνδρες αποφεύγουν το σεξ όχι επειδή βαριούνται ή έχουν χάσει το ερωτικό ενδιαφέρον για τη σύντροφό τους, αλλά για να κρύψουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

Στην πραγματικότητα, το 7% των ανδρών είπαν ότι δεν έχουν καθόλου στύση πια, ενώ ο ένας στους τέσσερις δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν κάποιου είδους στυτική δυσλειτουργία.

Ωστόσο, μόλις το 16% των γυναικών είπαν πως έχουν αντιληφθεί ότι ο σύντροφός τους πάσχει από διαταραχή στύσης, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε ο όμιλος φαρμακείων Lloyds Pharmacy.

Πηγή: Helthpro.gr