Σε χώρισε; 4 τρόποι για να τον ξεπεράσεις χωρίς πολλά… δράματα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο αγαπημένος σου ή μάλλον ο «πρώην» αγαπημένος σου αποφάσισε, πως τελικά δεν είσαι η γυναίκα των ονείρων του. Νωρίς το θυμήθηκε (θα πεις εσύ τώρα). Και τι έγινε; Μήπως είναι και το τελευταίο αρσενικό πάνω στη γη; Δεν υπάρχει λόγος να τα βάψεις μαύρα και να μιλάς ασταμάτητα για αυτόν σε όποιον βρεθεί μπροστά σου. Ωραία τα περάσατε οι δυο σας αλλά τα καλύτερα έρχονται. Αν πάλι δυσκολεύεσαι να τον βγάλεις από το μυαλό σου, προσπάθησε να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips που θα σου προτείνουμε (το ξέρουμε, δεν είναι και τόσο εύκολο) και γρήγορα θα βρεις τον εαυτό σου.

Σταμάτα να παριστάνεις τη drama queen: Φίλοι σου είναι, δε θα ξέρουν τι σου έχει κάνει όλο αυτό τον καιρό; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να οδηγείς την κουβέντα συνέχεια σε αυτόν, να θυμάσαι τα παλιά και να κλαις. Ασχολήσου με τι νέες τάσεις της μόδας ή ακόμα καλύτερα κοίταξε το μελαχρινό αγόρι που κάθεται στο απέναντι τραπέζι. Όλο και κάτι ενδιαφέρον θα έχει να σου πει.

Κάνε «αποτοξίνωση»: Όχι δεν εννοούμε να το ρίξεις στα νερόβραστα αλλά να αφήσεις το κινητό σου στην άκρη. Παράτησέ το στο σπίτι και βγες με τους φίλους σου για ποτό. Σίγουρα μετά από μερικά σφηνάκια και δυο τρεις στροφές, δε θα αντισταθείς να του στείλεις ένα μήνυμα. Γιατί να του κάνεις αυτή τη χάρη; Άφησε το κινητό σπίτι και απλώς κοίτα να περάσεις καλά.

Ξεκίνα την τελετουργία της φωτογραφίας: Μην τις κάψεις, ούτε να τις πετάξεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Μάζεψε όμως όλες σας τις φωτογραφίες από το σπίτι και κρύψε τις σε ένα σημείο που μέχρι τώρα είχε... αρκετή σκόνη. Και επειδή είσαι και κορίτσι της τεχνολογίας, δημιούργησε ένα φάκελο, γράψε κάτι άσχετο σαν τίτλο και αποθήκευσε όλες τις κοινές σας φωτογραφίες στον σκληρό σου δίσκο.

Υπόθεση social media: Από την ώρα που σου είπε το τέλος, στιγμή δε σταμάτησες να κοιτάζεις το προφίλ του. Τι νομίζεις, πως θα γράψει πόσο του λείπεις ή ότι θα ανεβάσει κάποια παλιά σας φωτογραφία; Επειδή κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, σταμάτα να ασχολείσαι με τα like του και βρες κάτι πιο ευχάριστο να περάσεις την ώρα σου. Και για να σου φτιάξουμε τη διάθεση; Άλλαξε πρώτη την κατάστασή σου σε ελεύθερη, γιατί μη ξεχνάς πως ακόμα και αν αυτός σε χώρισε πρώτος, στα social media μετράει η ταχύτητα!

Αυτή τη φορά πρέπει να τον προλάβεις.

Πηγή: queen.gr