Οιωνός; Μυστήριο με πολική αρκούδα που «προσεύχεται» σε σταυρό (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι πολικές αρκούδες δεν φημίζονται για τις θρησκευτικές τους ανησυχίες, όμως η συγκεκριμένη φαίνεται να κρύβει μια πρωτόγνωρη πνευματική πλευρά. Οι απίστευτες φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδίκτυου προέρχονται από το Γουέσλεβιλ του Καναδά και δείχνουν μια πολική αρκούδα φαινομενικά να προσεύχεται στη βάση ενός μεγάλου σταυρού.

Σύμφωνα με τη φωτογράφο Τζέσικα Άντριους, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως «μεγάλη ζωόφιλο», καθώς το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαρτίου κοιτούσε έξω από το παράθυρο του σπιτιού της, αντίκρυσε έκπληκτη μια πολική αρκούδα να βγαίνει από τη θάλασσα στη στεριά και να κατευθύνεται προς το μεγάλο σταυρό που έχουν τοποθετήσει στα βράχια οι κάτοικοι του νησιού.
Αμέσως έσπευσε με τη φωτογραφική της μηχανή να απαθανατίσει τη σκηνή και κατάφερε να βγάλει περισσότερες από 200 φωτογραφίες, καθώς η αρκούδα παρέμεινε στην περιοχή επί περίπου δύο ώρες.

polar bear canada cross


«Έμεινα έκπληκτη όταν την είδα», είπε η Άντριου. «Ήταν η πρώτη φορά έβλεπα από σχετικά κοντά ένα τόσο όμορφο ζώο!»
Καθώς όμως η Άντριους θαύμαζε την αρκούδα αυτό που συνέβη στη συνέχεια την έκανε να σαστίσει. Ξαφνικά η πολική αρκούδα άρχισε να κινείται προς τον μεγάλο σταυρό και όταν έφτασε στη βάση του σηκώθηκε στα δύο πόδια της δίπλα και ένωσε τα μπροστινά της πόδια κοιτώντας ψηλά σα να προσεύχεται.
Παρά τη φαινομενική ευσέβεια της αρκούδας, η αστυνομία εξέδωσε προειδοποίηση στους κατοίκους να παραμείνουν μακριά της.

Πηγή: newsbomb.gr