«Δαιμονισμένο» θύμα πυροβολισμού σκορπά τον τρόμο σε νοσοκομείο (BINTEO ΣΟΚ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο τραυματισμένος άνδρας φωνάζει ότι συνεργάζεται με τον Σατανά και ζητά να τον σκοτώσουν

Ένα αλλόκοτο και ιδιαίτερα σκληρό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, με τα διεθνή ΜΜΕ να παρέχουν συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενό του.

Σύμφωνα με το Russia Today, το βίντεο τραβήχτηκε στο δημοτικό νοσοκομείο Miguel Couto στο Ρίο ντε Τζανέιρο τη Δευτέρα και δείχνει έναν άνδρα, ο οποίος έχει πυροβοληθεί στο πρόσωπο, να περιφέρεται στον διάδρομο παραληρώντας για τον Σατανά, ενώ τα μέλη του συστρέφονται, είτε από τον πόνο είτε από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η εικόνα του άνδρα, ο οποίος φαίνεται να είναι εκτός εαυτού, πραγματικά παγώνει το αίμα, ενώ ακόμα και οι εκπαιδευμένοι νοσηλευτές και γιατροί δεν τολμούν να τον πλησιάσουν. Εκτός κάμερας, ένας άλλος άνδρας ακούγεται να λέει μια προσευχή και να μιλά στον τραυματισμένο άνδρα, λέγοντάς του «Δεν είσαι ισχυρός, δεν είσαι ισχυρός».

«Είμαι καλύτερος από εσένα, εσύ είσαι διεφθαρμένος» του απαντά ο τραυματισμένος άνδρας, φωνάζοντας ότι συνεργάζεται με τον Σατανά. Έπειτα ζητάει από τον συνομιλητή του να τον σκοτώσει, και εκείνος του απαντά ότι δεν θα το κάνει επειδή «Ο Θεός είναι μεγάλος».

Το βίντεο έχει αναπαραχθεί από πολλά τοπικά και διεθνή μέσα, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο νεαρός είναι πράγματι δαιμονισμένος και άλλους να εμφανίζονται σίγουροι ότι απλά βρίσκεται υπό την επήρεια των ναρκωτικών που μαστίζουν την κοινωνία του Ρίο ντε Τζανέιρο.

[g_youtube v="L7Nt_NyLoO4"]