Προβλέψεις για το 2017 σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το 2017 είναι το έτος του πετεινού. Στην κινεζική κουλτούρα τα ζώδια (δώδεκα στον αριθμό) καθορίζονται από το έτος που γεννηθήκατε. Θα είστε άραγε τυχερός τον καινούργιο χρόνο; Τι θα πρέπει να προσέξετε σε ότι αφορά τον έρωτα, την καριέρα και τα χρήματα; Κάντε κλικ και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το 2017.

Όλες οι παρακάτω πληροφορίες είναι από το Click 108.

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Διαφάνεια 2 από 13

Έτη γέννησης: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Γενικές προβλέψεις:★★☆☆☆

Γενικά: Μπορεί και να μην είναι η χρονιά σας φέτος. Όσο περισσότερα μπορεί να θέλετε να κερδίσετε, τόσο περισσότερα θα χάσετε. Τα προβλήματα επικοινωνίας θα σας βάλουν σε μπελάδες, μπορεί να χάσετε χρήματα ενώ οι συσκευές του σπιτιού καθώς και τα έπιπλα μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα. Στη δουλειά, θα έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστους ανθρώπους και οι ερωτικές σας σχέσεις ενδεχομένως να μην εξελιχθούν όπως περιμένατε. Ωστόσο, δεν θα είναι όλα άσχημα. Οι φιλικές και λοιπές σας σχέσεις θα ανθίσουν και οι φίλοι σας θα σας στηρίζουν, θα σας προσφέρουν πολύτιμες ευκαρίες και καλά νέα. Το πόσο καλά θα κυλήσει λοιπόν ο χρόνος εξαρτάται από τις κοινωνικές σας σχέσεις.

Έρωτας: Καθώς ο έρωτας και οι σχέσεις δεν ευνοούνται τη χρονιά αυτή, μην προσπαθείτε άδικα γιατί μπορεί να γίνεται αντιπαθείς.

Καριέρα: Παρόλο που η φετινή χρονιά μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη, εσείς θα βρείτε τρόπους να ανταπεξέλθετε. Ωστόσο θα πρέπει να κάνετε υπομονή για να δείτε τις προσπάθειές σας να καρποφορούν.

Χρήματα: Τα έξοδα ενδέχεται να αυξηθούν κι αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει. Παρόλο που υπάρχει πιθανότητα να πάρετε αύξηση, θα έχετε δυσκολία να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας. Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, υπάρχει πιθανότητα να χάσετε κάποια οικονομική στήριξη.

Υγεία: Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον ύπνο που θα σας φέρουν κόπωση. Εάν η καταστάση σοβαρέψει, συμβουλευθείτε τον γιατρό σας.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

Διαφάνεια 3 από 13

Έτη γέννησης: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Γενικές προβλέψεις:★★★★★

Γενικά: Τα πάντα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα με το μέρος σας. Το πιθανότερο είναι ότι η φετινή χρονιά θα αποδειχθεί λαμπρή για εσάς με την επαγγελματική σας ζωή γεμάτη υποχρεώσεις αλλά και επιτυχίες. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα και παράλληλα θα περνάτε όμορφα. Καλό θα ήταν να προσέξετε το βάρος σας, παρόλα αυτά.

Έρωτας: Το πιθανότερο είναι ότι θα γνωρίσετε λίγους αλλά καλούς πιθανούς ερωτικούς συντρόφους. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί με τις νέες γνωριμίες που κάνετε. Μην ξεκινήσετε μια σχέση εάν δεν πρόκειται για το ιδανικό άτομο.

Καριέρα: Έφθασε επιτέλους η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας μετά από τόσα χρόνια. Αδράξτε την ευκαιρία και βρείτε την επιτυχία.

Χρήματα: Υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσετε πολλά χρήματα. Η τύχη σας σε θέματα οικονομικά πηγάζει κυρίως από την εργασία σας αλλά κι από άλλες πηγές.

Υγεία: Παρόλο που θα είστε ιδιαίτερα πολυάσχολοι, φροντίστε να αθλείστε και να τρώτε υγιεινά. Δεν θέλετε έχετε προβλήματα μια τέτοια χρονιά!

ΤΙΓΡΗΣ

Διαφάνεια 4 από 13

Έτη γέννησης: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Γενικές προβλέψεις:★★★★☆

Γενικά: Μια χρονιά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αποχαιρετώντας την περσινή δύσκολη χρονιά, η Τίγρη θα περάσει το 2017 χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και εμπόδια. Μην βιάζεστε γιατί μπορεί να σας περιμένουν εκπλήξεις. Μην επιλέγετε τον εύκολο δρόμο και χάσετε την ευκαιρία που σας ανήκει. Όντας πιο ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους.

Έρωτας: Η τύχη και η γοητεία είναι με το μέρος σας. Εάν έχετε σταθερή σχέση, πιθανόν να την επισημοποιήσετε φέτος.

Καριέρα: Το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε στήριξη από σημαντικά πρόσωπα και τα εμπόδια που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα θα εξαφανιστούν. Μόλις επιλυθούν τα θέματα της προηγούμενης χρονιάς, μπορείτε να προχωρήσετε σε νέα επαγγελματικά σχέδια και να κάνετε προσπάθειες για μια προαγωγή.

Χρήματα: Έχετε τα μάτια σας ανοικτά για ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν και θα σας κάνουν πλούσιους. Όταν βλέπετε ασυνήθιστα μηνύματα, μην τα προσπερνάτε, μπορεί να περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε επιπλέον χρήματα.

Υγεία: Από τη στιγμή που όλα θα βαίνουν λίγο πολύ καλώς, θα σας είναι πιο εύκολο να είστε πιο ήρεμοι. Εάν είστε ευέξαπτοι, προσπαθήστε να συγκρατηθείτε για να αποφύγετε προβλήματα υγείας.

ΛΑΓΟΣ

Διαφάνεια 5 από 13

Έτη γέννησης: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Γενική πρόβλεψη:★★☆☆☆

Γενικά: Μπορεί να δυσκολευθείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Μπορεί να δυσκολευτείτε να υλοποιήσετε όσα θα θέλατε φέτος. Οι προσπάθειές σας, πολλές φορές, θα πέφτουν στο κενό, γι' αυτό προσπαθήστε να είστε ευχαριστημένοι με όσα ήδη έχετε. Βρείτε φίλους που θα σας συμβουλεύσουν σωστά και αποφύγετε τοξικούς ανθρώπους. Να είστε προσεκτικοί καθώς οι ευκαιρίες μπορεί να μην είναι ορατές με μια πρώτη ματιά. Όσο είστε γενναιόδωροι με τους άλλους, οι ευκαιρίες δεν θα σας λείψουν.

Έρωτας: Η τύχη δεν ευνοεί τις σχέσεις φέτος και εάν δεν είστε προσεκτικοί μπορεί να χάσετε τον κατάλληλο σύντροφο. Εάν είστε ερωτευμένοι, οι διενέξεις θα είναι συχνές και ίσως θελήσετε κάποια στιγμή να αναζητήσετε μια νέα σχέση.

Καριέρα: Αποφύγετε τις συγκρούσεις στον εργασιακό σας χώρο, είτε σας προκαλούν είτε όχι. Αποφύγετε επίσης να ανταγωνίζεστε τους ανώτερούς σας ή τους υφισταμένους σας και προσπαθήστε να κάνετε τη δουλειά σας όσο καλύτερα μπορείτε.

Χρήματα: Μπορεί να χάσετε περισσότερα από όσα θα κερδίσετε. Λόγω απρόβλεπτων εξόδων το πιθανότερο είναι να ξοδέψετε περισσότερα από όσα θα θέλατε. Προσπαθήστε να κάνετε οικονομία όσο μπορείτε για τις μελλοντικές σας ανάγκες.

Υγεία: Το πιθανότερο είναι ότι θα πετύχετε τους στόχους σας με την άσκηση και τη διατροφή που θα επιλέξετε. Εάν το κάνετε επειδή αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, στο τέλος της χρονιάς θα είστε σε καλύτερη φόρμα. Σε γενικές γραμμές ότι κάνετε φέτος θα αξίζει τον κόπο.

ΔΡΑΚΟΣ

Διαφάνεια 6 από 13

Έτη γέννησης: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Γενική πρόβλεψη:★★★★★

Γενικά: Το τυχερό σας αστέρι θα λάμπει όλη τη φετινή χρονιά. Το πιθανότερο είναι ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας φέτος βοηθώντας σας και στα οικονομικά. Η καριέρα σας και οι ερωτικές σας σχέσεις ευνοούνται καθώς και οι σχέσεις με συγγενείς. Εάν έχετε ήδη αρμονικές οικογενειακές σχέσεις θα αισθάνεσθε ευτυχείς και ασφαλείς όταν βρίσκεστε στο σπίτι.

Έρωτας: Εάν είστε από τους αδέσμευτους και θέλετε να κάνετε το μεγάλο βήμα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Ή μπορεί να γνωρίσετε κάποιον ερωτικό σύντροφο ο οποίος να είναι φίλος φίλων σας. Οι δεσμευμένοι δράκοι θα έχουν αρμονικές σχέσεις με τον σύντροφό τους και είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε μαζί κάποια επιχείρηση.

Καριέρα: Ο βασικός στόχος φέτος για τους Δράκους θα είναι να διατηρήσουν όσα απέκτησαν. Να περνούν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους φορτίζοντας τις μπαταρίες τους.

Χρήματα: Φέτος θα έχετε εξαιρετική τύχη στον τομέα αυτό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσετε να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας σύμφωνα με τον τρόπο που το κάνατε παλιά. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και πάρετε τα ηνία.

Υγεία: Καθώς όλα θα πηγαίνουν καλά φέτος, θα είστε κι εσείς ευτυχείς και υγιείς.

ΦΙΔΙ

Διαφάνεια 7 από 13

Έτη γέννησης: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Γενική πρόβλεψη:★★★★☆

Γενικά: Μια ευλογημένη χρονιά με κάποια μικρά εμπόδια Η φετινή χρονιά προβλέπεται να είναι καλή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια εμπόδια από τα οποία κάποια θα λυθούν από τύχη και κάποια θα κληθείτε να λύσετε εσείς. Η επιμονή είναι το κλειδί φέτος και θα πετύχετε τους στόχους σας βήμα-βήμα.

Έρωτας: Οι ερωτικές σας σχέσεις δεν θα είναι ακριβώς όπως τις έχετε φανταστεί. Μην απογοητεύεστε ωστόσο, μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι που δεν το περιμένετε και να σας χαροποιήσει. Μπορεί μέσω του σκύλου σας ή της γάτας σας να γνωρίσετε κάποιο σημαντικό πρόσωπο.

Καριέρα: Η τύχη σας χαμογελά! Επικεντρωθείτε στη δημιουργία σχέσεων καθώς θα βρεθούν πολλοί που θα σας βοηθήσουν και θα σας συμβουλεύσουν. Να είστε ταπεινοί και να λαμβάνετε υπόψη σας όλες τις απόψεις βελτιώνοντας τις πιθανότητες σας να πετύχετε τους στόχους σας.

Χρήματα: Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα. Οι επενδύσεις σας μπορεί να μην αποδειχθούν όσο επιτυχημένες θα θέλατε και οι αποταμιεύσεις σας να χάσουν αξία. Σε περίπτωση που έχετε ανάγκη χρήματα, οι συγγενείς σας μπορεί να εκμεταλλευτούν την κατάσταση κάνοντας τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.

Υγεία: Το πιθανότερο είναι ότι η υγεία σας θα εξαρτηθεί από την καθημερινότητά σας και το εάν θα αθλείστε ή όχι.

ΑΛΟΓΟ

Διαφάνεια 8 από 13

Έτη γέννησης: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Γενική πρόβλεψη:★★★☆☆

Γενικά: Μπορεί να συναντήσετε δυσκολίες αλλά μην χάνετε την πίστη σας. Φέτος υπάρχει η πιθανότητα να μειώσετε λίγο τους ρυθμούς σας καθώς θα συναντήσετε εμπόδια μπροστά σας τα οποία θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε πορεία. Θα αλλάξετε γνώμη πολλές φορές και θα αποτύχετε άλλες τόσες. Εάν όμως επιδείξετε επιμονή και υπομονή όλα θα πάνε καλά. Επικεντρωθείτε στο στόχο σας και μην τα παρατάτε μέχρι να τον πετύχετε. Να θυμάστε: όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από μια δοκιμασία. Να είστε έντιμοι και θα καταφέρετε αυτό που επιθυμείτε.

Έρωτας: Η ερωτική σας ζωή μπορεί να εξελιχθεί με τρόπους που δεν φαντάζεστε. Τα πράγματα θα αρχίσουν τα κινούνται κατά το φθινόπωρο και να φθάσουν στο αποκορύφωμα με τα πρώτα κρύα. Μην χάσετε την ευκαιρία. Μπορεί να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο αλλά οι γύρω σας θα έχουν την τάση να επεμβαίνουν. Έχετε υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. 

Καριέρα: Τα εμπόδια και η κακοτυχία δεν θα λείψουν. Το 2017 δεν προβλέπεται να είναι η χρονιά σας και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μπορέσετε να επιτύχετε όλα όσα θέλετε. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τους επιχειρηματίες αλλά ευνοϊκότερη για τους μισθωτούς καθώς για εκείνους η αρνητική επιρροή θα είναι ηπιότερη. 

Χρήματα: Για τους ελεύθερους επαγγελματίες τα πράγματα θα είναι δύσκολα καθώς οι πιθανότητες να σας λείψουν οι πόροι είναι μεγάλες και οι περισσότερες επενδύσεις με μεγαλύτερο κίνδυνο ενδέχεται να αποτύχουν.  

Υγεία: Θα αισθάνεσθε κουρασμένοι και κάποιες φορές μπορεί να μην καταφέρετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. You may often feel sore and may not be able to rise to the occasion. Η αναβλητικότητα και οι ψυχαναγκασμοί είναι στο πρόγραμμα και μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινότητα και την εργασία σας. 

ΠΡΟΒΑΤΟ

Διαφάνεια 9 από 13

Έτη γέννησης: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Γενική πρόβλεψη:★★★☆☆

Γενικά: Μπορεί να αισθάνεσθε παγιδευμένοι και να αναγκαστείτε να παραμείνετε σε αμυντική θέση.

Φέτος ενδέχεται να αναγκαστείτε να παραμείνετε σε αμυντική θέση υπακούοντας στους άλλους. Οι αρνητικές σκέψεις θα είναι πιο συχνές και θα δυσκολευτείτε να είστε αποτελεσματικοί. Το σημαντικό θα είναι να καταφέρετε να προσαρμοστείτε κι όχι να ανακαλύψετε την ιδανική μέθοδο εργασίας. Κάποιες φορές θα έρθετε αντιμέτωποι με διλήμματα αλλά θα πρέπει να επιδείξετε επιμονή μέχρι να περάσει η μπόρα. Υπάρχει περιπτωση να κερδίσετε χρήματα ενώ δεν το περιμένετε.

Έρωτας: Οι σκέψεις σας θα διακόπτονται και τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαρα. Υπάρχει πιθανότητα να κάνετε λάθος επιλογές και να μπείτε σε μπελάδες. Για όσους από εσάς είστε ήδη παντρεμένοι, η τύχη σας ευνοεί περισσότερο, ωστόσο, εάν ο σύντροφός σας είναι πολύ καταπιεστικός η χρονιά δεν προβλέπεται και τόσο ευχάριστη. 

Καριέρα: Μπορεί να αισθανθείτε παγιδευμένοι και να μην μπορέσετε να επιδείξετε τα ταλέντα σας. Ίσως χρειαστεί να αναβάλετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και σε περίπτωση που έχετε στα σκαριά κάτι νέο μπορεί να αποτύχετε λόγω μη ευνοϊκών συγκυριών. 

Χρήματα: Το εισόδημά σας θα είναι σταθερό σε γενικές γραμμές και μπορεί να έχετε αναπάντεχα έσοδα. Μπορεί να έχετε κέρδη από επενδύσεις ή από τυχερά παιχνίδια. Ενημερωθείτε και επενδύστε χρήματα για να αυξήσετε το κεφάλαιό σας. 

Υγεία: Το ψυχολογικό βάρος θα είναι μεγάλο και ενδέχεται σωματικά να μην αισθάνεσθε καλά. Φέτος η υγεία σας μπορεί να επηρεαστεί από την ψυχολογική σας κατάσταση. Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας για να μην υποφέρετε από αυπνίες. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην παραμελείτε την υγεία σας. 

ΠΙΘΗΚΟΣ

Διαφάνεια 10 από 13

Έτη γέννησης: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Γενική πρόβλεψη:★★★★☆

Γενικά: Έφθασε η ώρα να αλλάξει η τύχη σας. Τα πάντα ανανεώνονται. 

Οι πίθηκοι μπαίνουν στη χρονιά του Πετεινού. Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Η φετινή χρονιά φέρνει νέα ελπίδα. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσετε το παρελθόν και να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Κοιτάξτε μπροστά. Η ζωή μπορεί να είναι υπέροχη και γεμάτη εκπλήξεις. Η καριέρα και οι σχέσεις σας θα είναι καλύτερες από όσο περιμένετε. Οι πιο μακρινοί σας φίλοι θα επιστρέψουν και θα σας στηρίξουν άτομα χωρίς καν να το ζητήσετε. 

Έρωτας: Το τυχερό σας αστέρι θα λάμψει φέτος. Θα έρθει επιτέλους στη ζωή σας το κατάλληλο πρόσωπο. Οι αδέσμευτοι θα ερωτευθούν κεραυνοβόλα και θα θελήσουν να παντρευτούν σύντομα.

Καριέρα: Ίσως καταφέρετε να επιδείξετε επιτέλους τα ταλέντα σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και το θαυμασμό του προϊσταμένου σας και των συναδέλφων σας. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη.  

Χρήματα: Το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε τύχη στα οικονομικά ζητήματα και ενδεχομένως να δείτε αύξηση στα εισοδήματά σας. Το άσχημο είναι όμως ότι θα έχετε μεγαλύτερα έξοδα φέτος. 

Υγεία: Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας θα επηρεάσουν την υγεία σας καθώς δεν θα μπορέσετε να διατηρήσετε ένα φυσιολογικό ρυθμό στην καθημερινότητά σας. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να βλάψουν τη σωματική και την ψυχολογική σας ευεξία. 

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Διαφάνεια 11 από 13

Έτη γέννησης: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Γενική πρόβλεψη:★☆☆☆☆

Γενικά: Μπορεί και να μην καταφέρετε να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε τη δύσκολη αυτή χρονιά.

Η χρονιά για τους Πετεινούς μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη. Ίσως υπάρξουν ατυχήματα στην οικογένειά σας και δεν καταφέρετε να επιτύχετε όσα επιθυμείτε. Μπορεί να γίνετε ο αποδιοπομπαίος τράγος ή να βρεθείτε σε μπελάδες. Μπορεί να σας κατηγορήσουν για πράγματα που δεν έχετε κάνει καν κάνοντας τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Το προτιμότερο είναι να αναζητήσετε την ευχαρίστηση σε μικρά καθημερινά πράγματα. Εάν είστε καλοί με τους γύρω σας οι καλές εκπλήξεις θα υπάρξουν και θα πολλαπλασιαστούν. 

Έρωτας: Εάν είστε αδέσμευτοι, η φετινή χρονιά δεν ευνοεί τα σχέδιά σας και ίσως φέρει στο δρόμο σας ακατάλληλους συντρόφους. Γι' αυτό ίσως θα ήταν προτιμότερο να βρείτε την ευτυχία, προς το παρόν, μόνοι σας. Οι δεσμευμένοι από την άλλη μπορεί να αντιμετωπίσουν θέματα λόγω απόστασης. Σκεφτείτε ότι η απόσταση ευνοεί το πάθος στις ερωτικές σχέσεις και σας χαρίζει έντονες στιγμές όταν βρίσκεστε μαζί. 

Καριέρα: Η αυτοπειθαρχία σας δεν θα είναι το φόρτε σας αυτή τη χρονιά και θα επιδιώκετε μάλλον τον πλούτο και τη δόξα. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις και στο εκάστοτε περιβάλλον. Επιπλέον, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε δυσάρεστες εκμυστηρεύσεις.  

Χρήματα: Σε μια σχετικά δύσκολα χρονιά, τα χρήματα μπορεί να αποδειχθούν η μόνη σας παρηγοριά. Παρόλο που δεν θα γίνετε πάμπλουτοι σε μια μέρα, θα καταφέρετε να διατηρήσετε ένα σταθερό εισόδημα όλη τη χρονιά χωρίς μεγάλες δυσκολίες. 

Υγεία: Θα υπάρξουν διάφορες ενοχλήσεις από τις οποίες θα δυσκολευτείτε να ελευθερωθείτε. Θα νιώθετε στρεσαρισμένοι και κουρασμένοι. Εάν έχετε ήδη κάποια προβλήματα υγείας ενδεχομένως να αισθάνεστε αδύναμοι και αποπροσανατολισμένοι. 

ΣΚΥΛΟΣ

Διαφάνεια 12 από 13

Έτη γέννησης: 1934, 1946, 1958, 1970 1982, 1994, 2006

Γενική πρόβλεψη:★★☆☆☆

Γενικά: Φέτος μπορεί και να αναγκαστείτε να εργαστείτε σκληρά χωρίς θεαματικά αποτελέσματα.

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου αυτού θα πρέπει να είναι πολύ υπομονετικοί φέτος. Οι φίλοι σας μπορεί να μην φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και οι συνάδελφοι να σας καθυστερούν. Τα πράγματα παύουν να βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας και τα αποτέλεσματα των προσπαθειών σας δεν θα είναι τα αναμενόμενα ακόμη κι εάν επενδύετε τον διπλάσιο χρόνο από όσο θα χρειαζόταν. Το περιβάλλον γύρω σας θα αλλάξει άρδην και τους κόπους σας θα καρπωθούν άλλοι ενώ δεν είναι απίθανο να εμπλακείτε σε καβγάδες για θέματα που αφορούν χρήματα και φήμη. Θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας. Οι σχέσεις σας στο σπίτι και στην οικογένεια ενδέχεται να είναι απόμακρες και σχετικά ψυχρές. Μην αντιδράτε παρορμητικά και αποφύγετε τις διενέξεις. 

Έρωτας: Μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να προχωρήσετε στη λύση κάποιων θεμάτων και μπορεί να πληγωθείτε στην πορεία. Εάν είστε δεσμευμένοι ίσως αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις για να μην φέρετε τα πράγματα στα άκρα. Οι αδέσμευτοι ίσως αισθάνεστε μοναξιά και οι προσπάθειές σας θα πέφτουν στο κενό. Ποτέ δεν είναι αργά να δράσετε εάν συναντήσετε το κατάλληλο πρόσωπο. 

Καριέρα: Η χρονιά κατά πάσα πιθανότητα δεν επιφυλάσσει κάτι το ιδιαίτερο. Μην επιδιώξετε αύξηση του εισοδήματός σας ή φήμη. Εργασθείτε όπως κάνετε πάντα και θα είστε ασφαλείς. Προσέξτε να μην αναμιχθείτε σε παιχνίδια εξουσίας στον επαγγελματικό τομέα γιατί μπορεί να καταλήξετε να γίνετε το πιόνι των άλλων.  

Χρήματα: Τα έσοδά σας φέτος θα παραμείνουν σταθερά εφόσον προσπαθήσετε αρκετά. Προσέξτε τα έξοδα. 

Υγεία: Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα άσκησης με τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία προκειμένου να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Εάν δεν το κάνετε σωστά μπορεί και να έχετε αρνητικά αποτελέσματα. 

ΧΟΙΡΟΣ

Διαφάνεια 13 από 13

Έτη γέννησης: 1935, 1947, 1959, 1971 1983, 1995, 2007

Γενική πρόβλεψη:★★★★☆

Γενικά: Θα ταξιδέψετε αρκετά φέτος και η τύχη θα είναι μαζί σας καθώς μετακινήστε από μέρος σε μέρος. 

Το πιθανότερο είναι ότι θα ταξιδέψετε μακριά από τον τόπο σας. Θα αισθανθείτε παραγωγικοί παρόλο που δεν θα έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο και οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν. Δραστηριοποιηθείτε και βρείτε ευκαιρίες. Προσαρμόστε τη συμπεριφορά σας και πάρτε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά. Μην είστε παρορμητικοί γιατί μπορεί να χάσετε πολύτιμες ευκαιρίες. 

Έρωτας: Μην παραβλέπετε τα συναισθήματά σας και μην υποτιμάτε τις επιθυμίες σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα επικεντρωθείτε σε θέματα καριέρας και θα αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στην ερωτική σας ζωή. 

Καριέρα: Αυτή είναι μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα πετύχετε τους στόχους σας και θα απολαύσετε το χρόνο σας μακριά από το σπίτι. Εάν εργασθείτε με συνέπεια και επιμονή θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα.  

Χρήματα: Η τύχη σας βρίσκετε στα ταξίδια που προαναφέραμε τα οποία ίσως σας χαρίσουν έξτρα εισόδημα. Θα πρέπει όμως να μάθετε να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, διαφορετικά το εισόδημά σας θα είναι περιορισμένο.  

Υγεία: Η υγεία σας ενδεχομένως να υποφέρει λόγω του φόρτου εργασίας. Ίσως αισθανθείτε κούραση και εξάντληση λόγω των συνθηκών που θα προκύπτουν.