Τρομακτικό – Αυτό ίσως είναι το πιο πειστικό «φάντασμα» που είδαμε σε βίντεο


Μια χρήστρια του TikTok παρακολουθούσε βίντεο των σκύλων της στις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού της.

Μέχρι που παρατήρησε κάτι που προκάλεσε ανατριχίλα σε ολόκληρη την πλατφόρμα.

Αναρτώντας το βίντεο στο TikTok, κάλεσε τους θεατές να δώσουν μεγάλη προσοχή στον μαύρο σκύλο.

Έγραψε:

«Συγγνώμη για το εκνευριστικό γάβγισμα στην αρχή. Δώστε προσοχή στον μαύρο σκύλο μου. Ένα φάντασμα της βγάζει το κολάρο ενώ βρίσκεται στο κλουβί της».

Στο βίντεο, τα δυο σκυλιά της, που βρίσκεται το καθένα σε ξεχωριστό κλουβί, γαβγίζουν το ένα στο άλλο.

Συνεχίζουν να το κάνουν ασταμάτητα για περίπου 25 δευτερόλεπτα του βίντεο, μέχρι που ξαφνικά ησυχάζουν εντελώς – και τηρούν στάση εγρήγορσης απέναντι σε κάτι αόρατο.

Τότε ο μαύρος σκύλος ξαφνικά αρχίζει να κλαίει και να οπισθοχωρεί όσο πιο πίσω μπορούσε στο κλουβί του, όταν το κολάρο του πέφτει χωρίς προφανή λόγο.

Αυτό είναι που έπεισε την κηδεμόνα του ότι υπήρχε κάποιο φάντασμα – και μαζί της συμφωνούν κι άλλοι.

Από τη στιγμή που ανάρτησε το βίντεο, έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο likes και χιλιάδες σχόλια από ανθρώπους που επιμένουν ότι όντως πρόκειται για φάντασμα.

Ένα άτομο, μάλιστα, έγραψε ότι είναι το πιο πειστικό φάντασμα που έχει δει σε βίντεο – και από την πλευρά μας συμφωνούμε.

Η ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά των σκυλιών ήταν από τους κύριους λόγους που οι χρήστες απέδωσαν το περιστατικό σε κάτι υπερφυσικό.

Εσάς πώς σας φαίνεται;

@shannyfantgsorry for the obnoxious barking at the beginning. watch my black dog. ghost takes her collar off in her crate. #fyp #ghost #dog #scary #wtf

♬ original sound – user3228721954538

Πηγή: in