Απίστευτη μεταμόρφωση γυναίκας μετά από κακεντρεχές σχόλιο: «Δεν θα με αγαπήσει κανείς; Τώρα με θέλουν όλοι»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κάθε άνθρωπος μεταχειρίζεται τον χωρισμό του με διαφορετικό τρόπο. Άλλοι το ρίχνουν στο ποτό ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να κρατάνε το μυαλό τους απασχολημένο συνεχώς για να μην σκέφτονται όσα έχασαν. Ανάλογα όμως και με το αν ένας χωρισμός έγινε με καλούς όρους ή όχι έχουμε δει ποικίλες αντιδράσεις. Ειδικά αν έχουμε ακούσει ένα σχόλιο από πρώην μας το οποίο μας εκνεύρισε.

Κάποιοι επιλέγουν μια νέα γκαρνταρόμπα, ενώ άλλοι δοκιμάζουν ένα νέο κούρεμα καθώς προχωρούν σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Ωστόσο, μια γυναίκα από τη Βρετανία έχει χρησιμοποιήσει τον όρο «λάμψη» σε μεγάλο βαθμό, αποκαλύπτοντας ότι τώρα είναι αγνώριστη, αφού την είχε αφήσει ο πρώην της.

@jordanb144 I understood the assignment ✌️☀️?.. #fyp #sunbed #sunbedgirl #browngirl #tannedskin ♬ The Assignment - Tay Money

Η ατάκα δηλητήριο που την έκανε να θέλει να πάρει το αίμα της πίσω
Σε μια ανάρτηση στο TikTok, η 30χρονη Jordan, αποκάλυψε την εντυπωσιακή της μεταμόρφωση, η οποία περιελάμβανε απώλεια βάρους, μαύρισμα, βαφή μαλλιών αλλά και επέμβαση στα χείλη της.

Μοιράστηκε ένα βίντεο με τους 44 χιλιάδες οπαδούς της, έγραψε λεζάντα για το βίντεο: «Μετανιώνεις που με έχασες; Θα ήθελα πάρα πολύ ». Ενώ στο βίντεο έγραψε: «Πώς να κάνετε τον πρώην σας να μετανιώσει που σας έχασε».

Στη συνέχεια έδειξε παλιές φωτογραφίες της στις οποίες η όψη της είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με σήμερα και ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός μηνύματος από τον πρώην σύντροφό της.

Η ανάρτηση έχει προβληθεί περισσότερες από 985 χιλιάδες φορές, με τους χρήστες των κοινωνικών μέσων να εντυπωσιάζουν αφήνοντας πάνω από 120 χιλιάδες «likes».

Με μία ανάρτησή της στο TikTok η Jordan ανέφερε ότι αναγκάστηκε να κλείσει το προφίλ της και την συγκεκριμένη ανάρτηση μετά από ένα «τσουνάμι» αρνητικών σχολίων που δέχτηκε και να το μεταφέρει στο Instagram.

@jordanb144 #BeBold #fyp #ThenNowForever ♬ Hot in Herre - RnB Flavors
@jordanb144 All Bants? work life #BOSSMoves #fypシ #tiktokcreator ♬ Original Sound - Unknown

Πηγή: hairt