Σοκ: Φυλακισμένο τέρας «τρόμαζε» πολίτες σε δρόμους του κόσμου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μόνο ως καταπληκτική μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τις δουλειές των ανθρώπων που εργάζονται στα τμήματα των ειδικών εφέ. Ειδικά όσον αφορά τις κινηματογραφικές ταινίες το επίπεδο πλέον είναι εξαιρετικά υψηλό και το αποτέλεσμα που φτάνει στις μεγάλες ή μικρές οθόνες μας είναι τόσο ρεαλιστικό που κάποιος μπορεί να πειστεί ότι είναι αληθινό.

Ενώ η δράση περιορίζεται συνήθως σε σινεμά και οθόνες τηλεόρασης, υπάρχουν μερικά φανταστικά τέρατα που φαίνεται να έχουν εισβάλλει στην πραγματικότητά μας. Σε ένα διαφημιστικό τρικ για το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας της Amazon Prime, «The Tomorrow War», ένα επικίνδυνο εξωγήινο είδος που ονομάζεται White Spikes μαγνητοσκοπήθηκε να μεταφέρεται σε φορτηγό σε διάφορες πόλεις του πλανήτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Tomorrow War (@thetomorrowwar)

Το Tomorrow War, με πρωταγωνιστή τον Κρις Πρατ, αφορά μια ομάδα ταξιδιώτες στο χρόνο από το έτος 2051, οι οποίοι επέστρεψαν στο σήμερα για να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για έναν παγκόσμιο πόλεμο ενάντια στα White Spikes, ένα θανατηφόρο εξωγήινο είδος.

Η διαφημιστική καμπάνια που έτρεξε το καλοκαίρι του 2021 και ολοκληρώθηκε τελικά τον Σεπτέμβριο κάνει την ιστορία της ταινίας ακόμα πιο ανατριχιαστική γιατί έβαλε τους πολίτες και δυνητικούς θεατές της ταινίας σε έναν κόσμο όπου ο στρατός προσπαθεί να ελέγξει τα τέρατα που σκορπούν τον όλεθρο.

Από την Ιαπωνία μέχρι το Γουέμπλεϊ και τις ΗΠΑ το τέρας «τρομοκρατούσε» τους δρόμους

Εκτός από το αλυσοδεμένο εξωγήινο μέσα στο διαφανές γυάλινο φορτηγό στην Ιαπωνία, άλλα White Spikes αιχμαλωτίστηκαν στο Hollywood. Αυτά τα πλάσματα εθεάθησαν με τα μακριά πλοκάμια τους να κρέμονται από φορτηγά, συνοδευόμενα από «στρατιωτικές πομπές».

Στο Γουέμπλεϊ του Ηνωμένου Βασιλείου παρατηρήθηκε ακόμη ένα συγκεκριμένο White Spike να περιφέρεται ελεύθερα σε ένα δάσος.

Ο Τζάρεντ Γκόλντσμιθ, παγκόσμιος επικεφαλής δράσης και μάρκετινγκ θρίλερ στο Amazon Prime Video, είπε ότι η διεθνής προώθηση απαιτούσε σοβαρό στρατηγικό σχεδιασμό. Η στρατηγική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και επιτυχημένη μιας το hype γύρω από το όνομα της ταινίας σίγουρα επιτεύχθηκε. Αρκετούς μήνες μετά την εμφάνιση των White Spikes, οι άνθρωποι εξακολουθούν να το συζητούν στο διαδίκτυο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Tomorrow War (@thetomorrowwar)

Εδώ οι τεχνικοί που συνεργάστηκαν με την Amazon έκαναν εξαιρετική δουλειά, σε σχέση με εκείνους που κατασκεύασαν το οικιακό ρομπότ Astro.

Πηγή: newsbeast