Απίστευτο: Ανθρώπινο δάχτυλο μέσα σε μπέργκερ! (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το σοκ της ζωής της, μένοντας με την τρίχα κάγκελο, υπέστη μια γυναίκα στη Βολιβία, ενώ έτρωγε ανυποψίαστη σε κατάστημα fast food. Η Estefany Benitez βρήκε μέσα στο μπέργκερ της ένα κομμένο ανθρώπινο δάχτυλο, το οποίο μάλιστα βρισκόταν σε αποσύνθεση!

Η άτυχη γυναίκα επισκέφθηκε ένα κατάστημα της δημοφιλούς αλυσίδας Hot Burger στη Santa Cruz de la Sierra, όπου παρήγγειλε το αγαπημένο της μπέργκερ.

«Τη στιγμή που έτρωγα δάγκωσα ένα δάχτυλο», έγραψε η ίδια στο Facebook ανεβάζοντας φωτογραφίες από το σπάνιο εύρημά της, αλλά και βίντεο στο οποίο συνομιλεί με την υπεύθυνο του καταστήματος.
«Πες μου σε παρακαλώ τι θέλεις και θα σου το δώσουμε», φαίνεται να της λέει, εξηγώντας της ότι τα μπιφτέκια φτάνουν στο κατάστημα έτοιμα, ενώ «δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

«Εδώ είμαστε στο υπέροχο Hot Burger όπου ένα δάχτυλο κατέληξε στο μπιφτέκι μου. Θα δημοσιεύσω αμέσως φωτογραφία του δακτύλου», λέει η Benitez σε άλλο βίντεο.

Υποστήριξε δε, ότι η υπεύθυνη του καταστήματος τη διαβεβαίωσε ότι θα το κλείσει, προκειμένου να ερευνηθεί το περιστατικό, ωστόσο «συνέχισε να εξυπηρετεί τους πελάτες σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».