Όλα «Λίμπα»: Tο πρώτο δωμάτιο θυμού στην Ελλάδα, όπου σπας τα πάντα και ξαλαφρώνεις


Αν θέλεις να τα κάνεις “Λίμπα” τότε στην Αθήνα υπάρχει το κατάλληλο μέρος για να πας να ξεσπάσεις τα νεύρα σου και να τα σπάσεις όλα.

Αν θες να ξεσπάσεις, να ξεθυμάνεις, να ξαλαφρώσεις, να τα βγάλεις όλα από πάνω σου, σε ένα στενό στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα σε ένα ηχομονωμένο (καλά) υπόγειο στην οδό Πιττάκη 6 στο Μοναστηράκι θα βρεις τους ανθρώπους που θα σε καταλάβουν.

Η Ελένη και ο Σπύρος άνοιξαν το πρώτο Rage Room της Ελλάδας την τελευταία ημέρα μιας χρονιάς- δοκιμασίας για πολλούς, του 2016. Ονομάζεται «Λίμπα».

Λίμπα

Πας λοιπόν εκεί και εκτονώνεσαι, μόνος ή με παρέα. Φτάνεις στο Λίμπα, κατεβαίνεις την πράσινη σκάλα, εκεί η Ελένη και ο Σπύρος σε καλοσωρίζουν.

Στα δεξιά σου θα δεις τα δύο ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια. Φοράς τον κατάλληλο εξοπλισμό. Μια ειδική, ολόσωμη φόρμα και ένα προστατευτικό κράνος.

Μπορείς να σπάσεις με ρόπαλα, εργαλεία κηπουρικής, σίδερο, πλάστη.

Εννοείται ότι έχεις επιλέξει από πριν την μουσική υπόκρουση του ξεσπάσματος που θα ακολουθήσει. (υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα!).

Μπαίνεις λοιπόν στο ειδικό δωμάτιο και για τα επόμενα λεπτά του δίνεις και καταλαβαίνει. Σκόνη και θρύψαλα.

Εννοείται ότι υπάρχουν και προνομιακές τιμές. Πχ. Αν διαλέξεις την «Μπουκαλοκατάσταση», περιλαμβάνει μπουκάλια και στοιχίζει πέντε ευρώ.

Υπάρχει βέβαια και το εναλλακτικό πακέτο… «Ηλία Ρίχτο» που σπας πιο «σύνθετα» αντικείμενα. Πχ κινητά τηλέφωνα, κολωνάτα ποτήρια.

Δείτε το «Ηλία Ρίχτο»

Τα δωμάτια θυμού κάνουν θραύση στο εξωτερικό και φαίνεται ότι η ιδέα έχει ευρεία απήχηση και στην Ελλάδα. Οι Αθηναίοι που έχουν μυριστεί το κελεπούρι- μαγαζί συρρέουν και τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο!

Αν έχεις θυμό και νεύρα, πριν ξεσπάσεις στους γύρω σου, ξέσπα στο Λίμπα!

Δείτε τις φωτογραφίες από το Λίμπα

Λίμπα

Λίμπα

Λίμπα

Λίμπα

Πηγή: enimerotiko