Σοκ: Ζευγάρι έκανε ανακαίνιση και βρήκε «στοιχειωμένο» δωμάτιο με ανατριχιαστικές φωτογραφίες (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όταν ένα παλιό σπίτι ανακαινίζεται, είναι πιθανό να κρύβει μερικές εκπλήξεις για τους καινούριους ιδιοκτήτες του.
Στις επισκευές μπορεί να αποκαλυφθούν από παλιά ελαττώματα και κακοτεχνίες, μέχρι παλιά κρυμμένα αντικείμενα.
Μια γυναίκα, λοιπόν, έγινε viral όταν ανέβασε ένα βίντεο στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok με τα "στοιχειωμένα" αντικείμενα που ανακάλυψε μέσα σε ένα μυστικό δωμάτιο του σπιτιού της.
Σύμφωνα με την Καμ Μι, όταν ο άντρας της αποφάσισε να ανακαινίσει το σπίτι τους πριν τέσσερα χρόνια, βρήκε με έκπληξή του ένα κρυφό δωμάτιο πίσω από έναν τοίχο.
Όμως περισσότερο από το μυστικό δωμάτιο, το ζευγάρι ανατρίχιασε από αυτά που βρήκε μέσα στον κρυμμένο χώρο.
Μέσα στους τοίχους ανακάλυψαν μια σειρά από παλιές φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης και μιας που της προκάλεσε εφιάλτες, σύμφωνα με όσα λέει η γυναίκα στο viral βίντεο.
Σ’ αυτήν τη φωτογραφία ένας ακέφαλος άντρας φαίνεται να ποζάρει δίπλα σε ένα μικρό παιδί.
«Πώς μπορείς να εξαφανίσεις αυτήν την ενοχλητική αντανάκλαση όταν φοράς γυαλιά» γράφει το σχόλιο πίσω από την τρομακτική φωτογραφία.
Πέρα όμως από τις φωτογραφίες, το ζευγάρι βρήκε και το πάσο ενός φοιτητή, ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες, καθώς και χειρόγραφες επιστολές από τη δεκαετία του 1960.
Μέχρι στιγμής, η γυναίκα δεν έχει κατορθώσει να μάθει τίποτα περισσότερο για την ακριβή ημερομηνία κατασκευής του σπιτιού, αν και σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς των γειτόνων πρέπει το οίκημα να πλησιάζει τα 80 χρόνια.
Το βίντεο με το στοιχειωμένο δωμάτιο μέσα στο σπίτι ανέβηκε στο TikTok και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε viral.
@kammee0508#thisoldhouse #homeimprovement #Oldhouse #Remodel #Foster♬ Call me - 90sFlav
@kammee0508#creepyhouse #Remodel #Oldhouse #homeimprovement♬ Creepy - Drone Attacks
Οι χρήστες δεν παρέλειψαν να δώσουν τις δικές τους ερμηνείες για το μυστικό δωμάτιο, αλλά και παρόμοιες εμπειρίες που είχαν στα δικά τους σπίτια.
«Μπορεί κάποιος άλλος να διαβάζει τις φωτογραφίες; Εγώ δέχομαι πολύ θλίψη και αισθάνομαι πολύ άσχημα βάιμπς από αυτές τις εικόνες» σχολίασε κάποιος.
«Πρέπει να αναζητήσεις την ιστορία του σπιτιού για να ανακαλύψεις την οικογένεια στις φωτογραφίες. Θα τις λατρέψουν ειδικά εκείνες με τη νέα γενιά της οικογένειας» συμβουλεύει κάποιος άλλος.
Πηγή: sputniknews