Πρώην εργαζόμενη σε ξενοδοχεία αποκαλύπτει τα ένοχα μυστικά τους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα ταξίδια έχουν αρχίσει ξανά, εν μέσω της πανδημίας της νόσου COVID-19, οπότε έστω και με πολλά μέτρα προστασίας οι διακοπές δεν μοιάζουν με... όνειρο επομένως μια πρώην εργαζόμενη σε ξενοδοχεία ονόματι Τζανέσα Ρίτσαρντ αποκάλυψε τα μεγάλα μυστικά τους.
Συγκεκριμένα, σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, η Τζανέσα Ρίτσαρντ αναφέρει, βάσει της προσωπικής εμπειρίας της και μόνο, πως οι ρεσεψιονίστ δεν επιτρέπεται να λένε τον αριθμό του δωματίου σας δυνατά.
Άλλωστε, όπως επισημαίνει, «γι' αυτό συνήθως τον γράφουμε σε έναν φάκελο και όταν σας τον παραδίδουμε, λέμε: "Αυτός είναι ο αριθμός του δωματίου σας"».
Επίσης, οι αλυσίδες των ξενοδοχείων ποικίλλουν στην πολιτική τους όσον αφορά στην αναβάθμιση των επισκεπτών τους, αλλά υπάρχει περίπτωση να σας προσφερθεί η δυνατότητα ενός καλύτερου δωματίου χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.
Η Τζανέσα Ρίτσαρντ συστήνει την πραγματοποίηση της κράτησης απευθείας μέσω του ξενοδοχείου καθώς, με αυτόν τον τρόπο, δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως όσον αφορά στον τύπο του δωματίου που θέλετε.
@janessarichardReply to @stephaniewillhoit Part 3! ?♬ Astronaut In The Ocean - Masked Wolf

Σχετικά με το πρωινό, η πρώην εργαζόμενη σε ξενοδοχείο υποστηρίζει πως αν η διαμονή σας το περιλαμβάνει και εσείς αναχωρήσετε πριν από την έναρξή του, μπορείτε να ζητήσετε να το πάρετε σε πακέτο.
Ακόμα, η Τζανέσα Ρίτσαρντ αποκάλυψε ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν πλένουν τα παπλώματα μεταξύ των επισκεπτών στα δωμάτια, επισημαίνοντας: «Τα πλένουν ίσως μία φορά τον χρόνο, πράγμα που είναι πραγματικά αηδιαστικό και έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, όταν μπείτε στο δωμάτιο, είναι να αφαιρέσετε το πάπλωμα!».
Επίσης, η ίδια συστήνει να μην περπατάτε ξυπόλητοι στα χαλιά των ξενοδοχείων, γιατί ναι μεν μπορεί να σκουπίζονται τακτικά, αλλά δεν καθαρίζονται καλά το ίδιο συχνά.
Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την πρώην εργαζόμενη σε ξενοδοχείο, προτείνεται να καθαρίζετε μόνοι σας και τυχόν ποτήρια, καθώς αν φαίνονται καθαρά, τότε δεν πλένονται συχνά μεταξύ των φιλοξενούμενων στα δωμάτια.
@janessarichardSpilling some ? as an ex-hotel employee Part 4! #fyp #hotelfacts #pregnant #pregnancy #canadianmamas #canadian

♬ Stuck in the Middle - Tai Verdes

Πηγή: sputniknews