Απίστευτo: Το τρίο με φίλο του άντρα της έσωσε τον γάμο τους και τώρα…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


“Είναι πραγματικά τόσο απελευθερωτικό. Η ομορφιά και η ασφάλεια που έχουμε βρει ως άτομα, έφερε μια ολοκαίνουρια λάμψη στη σχέση μας. Αφήστε τον εαυτό σας να αγαπήσει και να αγαπηθεί”, υποστηρίζει η Meghan.

Ποιος είπε ότι στους δύο, τρίτος δεν χωρά; Ακόμα μάλιστα και αν υπάρχουν δύο παιδιά, ο έρωτας άντρες δεν… μετρά και σύμφωνα με τη Meghan Davis υπάρχει χώρος για έναν ακόμη μέσα στον γάμο!

Η 34χρονη κάλεσε μάλιστα όχι έναν τυχαίο κι… όποιον κι όποιον, αλλά τον καλύτερο φίλο του συζύγου της, Brent, να ζήσουν όλοι μαζί σαν ευτυχισμένο «τρίο», υποστηρίζοντας ότι έχει πολλή αγάπη μέσα της να δώσει σε όλους.

Ο 32χρονος Beau Woodbyrne κλήθηκε να βγάλει τον γάμο του ζευγαριού από το τέλμα και το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει, ενώ αν κρίνουμε από τις δηλώσεις τους, το «πείραμα» έχει μέχρι στιγμής πετύχει, ενώ και τα δύο παιδιά της οικογένειας φαίνονται τόσο χαρούμενα που έχουν έναν επιπλέον… μπαμπά.

Η Meghan συνέλαβε την ιδέα σε μια στιγμή… αναλαμπής προκειμένου να μην καταλήξουν στο διαζύγιο, καθώς συνειδητοποίησε πως έτρεφε συναισθήματα για τον καλύτερο φίλο του συζύγου της.

Αποφάσισαν έτσι να συνάψουν οι τρεις τους μια ιδιόμορφη σχέση με επίκεντρο τη Meghan, μόνο η αγάπη για την οποία συνδέει τους δύο άντρες και όχι κάτι άλλο ερωτικό ή σεξουαλικό.

Στον Brent επιτρέπεται μάλιστα να έχει και άλλους ερωτικούς συντρόφους, ωστόσο προς το παρόν μόνο η σύζυγός του χαίρεται αυτό το προνόμιο.

Όταν η Meghan πλησίασε για πρώτη φορά τον Beau ρωτώντας αν ήθελε να βγουν ραντεβού, εκείνος αρχικά γέλασε, ωστόσο έναν χρόνο αργότερα, είναι μπλεγμένοι σε ένα τρίο και μια ιδιάζουσα «περιπέτεια αγάπης».
Αλλά και ο Brent, αν και στην αρχή είχε κάποιες αμφιβολίες και ήταν επιφυλακτικός, εξομολογείται πλέον ότι η νέα… προσθήκη στη σχέση τους «εκτόξευσε» την ερωτική τους ζωή που είχε βαλτώσει.

«Είχα τόση αγάπη να δώσω και ο Brent είναι μόνο ένα άτομο. Πιστεύω ότι τον πίεζα με τη συνεχή ανάγκη να του δείχνω την αγάπη μου και να νιώθει ότι περιμένω πολλά ως αντάλλαγμα. Όταν σκέφτηκα την πολυγαμικότητα, συνειδητοποίησα ότι δεν διαφέρει από το να έχω πολλούς φίλους που αγαπώ. Κανείς δεν μου λέει να διαλέξω μόνο έναν φίλο ή συγγενή να αγαπήσω. Γιατί αυτή η περίπτωση να είναι διαφορετική;» υποστηρίζει η Meghan.

Τόσο η Meghan όσο και ο Brent τονίζουν ότι ο Beau «φώτισε» τον γάμο τους και τους έχει φέρει πιο κοντά.
Όσο για τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 11 και 7 ετών, είναι τόσο χαρούμενα που τον έχουν καθώς αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα ακόμη άτομο για να παίξουν.

Απολαμβάνοντας την ελευθερία του και την ιδιαίτερη σχέση του, το τρίο αισθάνεται λίγο άβολα μόνο όταν βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο. Το τίμημα ωστόσο είναι ελάχιστο, καθώς σύμφωνα με τη Meghan «έχει ενισχύσει τόσο τη σχέση μας που δεν μπορούμε καν να εξηγήσουμε».

«Δεν ήταν πάντα εύκολο, αλλά πρόκειται για μια πραγματικά όμορφη αγάπη», προσθέτει, αποκαλύπτοντας πως τα μέλη των οικογενειών τους που ξέρουν για τη σχέση τους είναι υποστηρικτικά και στοργικά.

Για όσους σκέφτονται, δε, να δοκιμάσουν μια… πολυμορφική σχέση, οι Meghan, Brent και Beau τονίζουν ότι το «κλειδί» είναι να αγαπάς πρώτα τον εαυτό σου, όσο εγωιστικά παράδοξο και αν ακούγεται αυτό από κάποιον που μοιράζεται τα πάντα με άλλους δύο.

«Είναι πραγματικά τόσο απελευθερωτικό. Η ομορφιά και η ασφάλεια που έχουμε βρει ως άτομα, έφερε μια ολοκαίνουρια λάμψη στη σχέση μας. Αφήστε τον εαυτό σας να αγαπήσει και να αγαπηθεί», καταλήγει η Meghan.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Masi (@masiayah_33)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Masi (@masiayah_33)

Πηγή: hairt