Aηδιαστικό: Aγόρασε και κατανάλωσε μαρμελάδα μεγάλης εταιρείας με ολόκληρη κατσαρίδα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ηλικιωμένος με 83% αναπηρία καταγγέλλει ότι αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας αφού κατανάλωσε μαρμελάδα πολύ γνωστής εταιρίας στην οποία υπήρχε μέσα “ζυμωμένη” κατσαρίδα

“Δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Έπαθα αφυδάτωση από τον πυρετό. Επί τέσσερις μέρες δεν μπορούσα να βάλω κάτι στο στόμα μου. Έφτασα πίεση 18 , είχα πολύ υψηλούς καρδιακούς παλμούς παρά το ότι παίρνω φάρμακα. Έπαθα και λιποθυμικό επεισόδιο.”

Ο Χρίστος Φ. μίλησε αποκλειστικά στο ereportaz.gr και στον Νίκο Νικολετάκη για το σοκ που υπέστη όταν διαπίστωσε τι υπήρχε μέσα στο πλαστικό δοχείο μαρμελάδας την οποία καταναλώνει πολλά χρόνια. “Προ 5 μέρες κάνω κάτι έτσι και νιώθω στο στόμα μου ένα σκληρό πράγμα. Ήταν ολόκληρη ζυμωμένη κατσαρίδα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το βρήκα σε συσκευασία τόσο μεγάλης εταιρίας η οποία διακινεί τρόφιμα σε πολύ μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και σε άλλα καταστήματα”.

Ο ίδιος ακολουθεί πολύ προσεκτική διατροφή , ψωνίζει και τρώει μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα στη Σαλαμίνα όπου μένει τα τελευταία 45 χρόνια.

Όπως μας είπε θα επικοινωνήσει με την εταιρία και θα καταγγείλει το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές καθώς θεωρεί απαράδεκτο αυτό που του συνέβη: “Είναι μια τροφή την οποία καταναλώνουν πολύ μικρά παιδιά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε τέτοια μεγάλη επιχείρηση υπάρχει τέτοιος ελλιπής υγειονομικός έλεγχος. Αν έπαιρνα κάτι από γυρολόγο θα το καταλάβαινα.”

Πηγή: ereportaz.gr