Σοκ: Τσακώθηκε με τη γυναίκα του για το σεξ, τη σκότωσε και…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η 12χρονη κρατούσε στην αγκαλιά το μωρό της αδερφής της, η οποία τραυματίστηκε επίσης από τα πυρά του δράστη.

Τραγικό θάνατο από το χέρι του ίδιου του συζύγου της, μετά από καβγά που είχαν για τη σεξουαλική τους ζωή, βρήκε μια γυναίκα στη Μινεσότα.

Η κατά τ΄ άλλα φιλήσυχη τοπική κοινωνία του Bloomington βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αδυνατώντας να πιστέψει πως ο 48χρονος Jason Mesich αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του για το… σεξ, ενώ ακολούθως πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο αδερφές, ηλικίας 29 και 12 ετών.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο Mesich κατηγορούσε τη γυναίκα του ότι δεν έκαναν συχνά σεξ, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και να ανάψουν τα αίματα. Ο καβγάς κατέληξε μάλιστα σε οικογενειακή τραγωδία, καθώς ο 48χρονος δεν δίστασε να βγάλει ένα πιστόλι και να πυροβολήσει τη σύζυγό του Angela δώδεκα φορές.

Το πτώμα της άτυχης 47χρονης εντοπίστηκε στο υπόγειο από αστυνομικούς, οι οποίοι έσπευσαν στο σπίτι, όπου δέχθηκαν τα πυρά του «ταμπουρωμένου» άνδρα, πριν καταφέρουν να μπουν μέσα και να τον αφοπλίσουν, συλλαμβάνοντάς τον.

Την ίδια ώρα ωστόσο, δύο ακόμη άτομα έδιναν μάχη για τη ζωή τους, καθώς όπως διαπιστώθηκε, ο Mesich βγαίνοντας νωρίτερα από το σπίτι, «έπεσε» πάνω στην 29χρονη γειτόνισσά του, Canisha Saulter, η οποία βοηθούσε την οικογένειά της να μετακομίσει, πυροβολώντας την, όπως και τη 12χρονη αδερφή της που κρατούσε το μόλις 18 μηνών μωρό της.

Η 12χρονη, στην προσπάθειά της να προστατέψει τη μικρή ανιψιά της, δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναγκαστούν να της αφαιρέσουν ένα κομμάτι από το κρανίο της για να την κρατήσουν στη ζωή.

Ο Mesich, ο οποίος καταδικάστηκε σε 48 χρόνια κάθειρξης, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι αν και παππούς ο ίδιος, μισεί όλα τα παιδιά, ενώ δεν ήταν καλοί γείτονες…

Πηγή: hairt