ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ήθελε να γίνει σαν τον “Κεν” και έκανε συνέχεια επεμβάσεις. Όταν είδε πως κατάντησε τα σταμάτησε όλα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όταν πρόκειται για πλαστικές επεμβάσεις, δεν είναι ασφαλές να εκφέρει ο καθένας την άποψή του. Αλλά, είτε τις σιχαίνεστε είτε τις λατρεύετε είναι μια τάση της σύγχρονης κοινωνίας που ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει . Μετά από αυτήν την εισαγωγή, θα σας παρουσιάσουμε μια περίπτωση ασθενή που έχει  φτάσει τα όρια του κινδύνου από τις πλαστικές επεμβάσεις σε νέα επίπεδα.

Γνωρίστε τον Rodrigo Alves, έναν 34-χρονο από το Sao Paolo που, στην συνέντευξή του στην The Sun,αποκαλύπτει ότι έχει κάνει 51 πλαστικές επεμβάσεις και πάνω 100 αισθητικές επεμβάσεις.

“Ήταν μεγάλο ταξίδι για μένα,” λέει ο Alves. “Έβαλα τον εαυτό μου στην διαδικασία πολλών πλαστικών επεμβάσεων και πόνου…Δεν θα σταματήσω τώρα. Είμαι σκληρό καρύδι.”

Παρόλο που ξεκάθαρα του αρέσει να εστιάζει στα θετικά αποτελέσματα που επήλθαν από την υπερβολική αλλαγή στην εμφάνισή του, ο ολοένα και αυξανόμενος αριθμός των πλαστικών επεμβάσεων του Alves είναι ανησυχητικός, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι ο γνωστός instagrammer έχει επενδύσει σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια για τις επεμβάσεις.

Και ενώ πολλοί μπορεί να βρίσκουν την σπατάλη του τρομερά μεγάλη, φαίνεται ότι ο εθισμός του μπορεί να του κοστίζει ακόμα περισσότερο.

Βλέπετε, ο Alves έχει υποβληθεί σε ΔΕΚΑ ρινοπλαστικές επεμβάσεις μέχρι σήμερα, τρεις από τις οποίες έγιναν μόνο τον τελευταίο χρόνο. Πιθανόν να μην εκπλήσσεστε με το γεγονός ότι οι επεμβάσεις έχουν δυσμενείς επιπτώσεις τόσο στην εμφάνισή του όσο και στην υγεία του.

Τα ρουθούνια του Αlves είναι τώρα τόσο μικρά που δυσκολεύεται να αναπνεύσει από την μύτη. Στην πραγματικότητα, οι τρύπες είναι τόσο μικροσκοπικές και δύσμορφες, που  οι γιατροί έχουν πρόβλημα να θεραπεύσουν όλες τις ρινικές του μολύνσεις καθώς δεν μπορούν να χωρέσουν όλα τα εξεταστικά τους εργαλεία μέσα στα ρουθούνια του.

Αυτό κάνει τον “Άθρώπινο-κούκλα Κεν” να ξανασκεφτεί την πλαστική επέμβαση.

Σε μια εμφάνισή του στο δημοφιλές reality Botched, ο Alves ζητά συμβουλές από τον παγκοσμίως φήμης πλαστικό χειρούργο Δρ. Paul Nassif για την μόλυνσή του. Μέσα από τα λεγόμενά του , ο “ Άνθρωπος-κούκλα Κεν” συνειδητοποίησε ότι το πρόβλημά του επέχει πολύ από το να είναι απλά αισθητικό .

Ο φημισμένος γιατρός ολοκλήρωσε την εξέτασή του με έναν περιορισμό προς τον εθισμένο τις πλαστικές επεμβάσεις. “Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, εάν επιτρέψεις σε κάποιον πλαστικό χειρούργο να ακουμπήσει την μύτη σου τώρα, αυτή [η μύτη] θα γίνει μαύρη και μετά θα πέσει.”

Αρκετά τρομαχτικό, ε; Παρόλο που ο Alves είπε ότι θα σταματήσει τις πλαστικές  οριστικά,  υποθέτουμε ότι θα είναι δύσκολο να αλλάξει τον τρόπο ζωής του. Ελπίζουμε ο Alves να λάβει σοβαρά υπόψιν του τις προειδοποιήσεις από τον ειδικό και να αφήσει το πρόσωπό του στην ησυχία του.

Για να δείτε  περισσότερες φωτογραφίες του “Ανθρώπου-κούκλα Κεν”, δείτε το παρακάτω βίντεο. Πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι έχει ενδιαφέρουσα εμφάνιση! Ελπίζουμε ότι θα έχει  και ΜΥΤΗ για να κάνει τα μελλοντικά του όνειρα πραγματικότητα…

Πηγή: enimerotiko