Βαλέρια Λουκιανόβα: H ανθρώπινη Μπάρμπι δεν θέλει παιδιά – «Η ιδέα μου προκαλεί απέχθεια»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Βαλέρια Λουκιανόβα, μοντέλο από την Ουκρανία, έγινε γνωστή ως η «πραγματική Μπάρμπι». Αν και παραδέχεται ότι έχει εμφυτεύματα στήθους, ισχυρίζεται ότι το υπόλοιπο σώμα της είναι... φυσικό!

Η Βαλέρια Λουκιάνοβα είναι μια ανθρώπινη Μπάρμπι. Το μοντέλο από την Ουκρανία μοιάζει να έχει υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις για να φτιάξει την σουρεαλιστική της εμφάνιση, στόσο εκείνη ισχυρίζεται ότι έχει κάνει μόνο μία: αυξητική στήθους.

Η εμφάνιση της Λουκιανόβα παραμένει πηγή μυστηρίου. Πώς αποφάσισε να κάνει μια τέτοια αλλαγή και πόσο της κόστισε;

Η ανθρώπινη Μπάρμπι ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στην ηλικία των 16 ετών. Η μόνη χειρουργική επέμβαση που έχει παραδεχτεί είναι η αυξητική στήθους και υποστηρίζει πως αντιπαθεί αυτή την τάση που όλοι θέλουν να μοιάζουν στην Μπάρμπι και ότι αυτή στην πραγματικότητα είναι απλά ένα «αριστοκρατικό κορίτσι».

Η 35χρονη ισχυρίζεται ότι ο λόγος που το πρόσωπό της θυμίζει μια κούκλα είναι λόγω του μέικ απ. Αλλά ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Σαμ Ριζκ είναι πεπεισμένος ότι η Λουκιανόβα έχει κάνει πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, όπως ρινοπλαστική και επεμβάσεις για να μειώσει το μέγεθος της μέσης.

«Όλοι θέλουν μια λεπτή φιγούρα» λέει εκείνη.

«Όλες θέλουν στήθος και όλοι διορθώνουν το πρόσωπό τους αν δεν είναι ιδανικό» συνεχίζει.

Ακόμη υποστηρίζει ότι δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά.

«Είναι απαράδεκτο για μένα. Η ιδέα και μόνο των παιδιών μου προκαλεί απέχθεια. Οι περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν παιδιά για να εκπληρώσουν τις δικές τους φιλοδοξίες, όχι για να προσφέρουν τίποτα. Θα προτιμούσα να πεθάνω από βασανιστήρια».

Η ανθρώπινη Μπάρμπι, όπως φαίνεται, είναι απόλυτα ευχαριστημένη με την εμφάνισή της και δεν θέλει να χαλάσει την φιγούρα της με την απόκτηση παιδιών.

«Όσοι δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτό που κάνω και με κριτικάρουν και με προσβάλλουν προφανώς δεν έχουν το σώμα που έχω. Διαφορετικά, δεν θα ήταν τόσο αρνητικοί. Είναι ξεκάθαρο ότι ζηλεύουν», απαντάει η ίδια στους επικριτές της.

ΠΗΓΗ: sputniknews.gr