ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 15 μέρη του ανθρώπινου σώματος που μπορεί να εξαφανιστούν στο μέλλον

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται, αν πραγματικά χρειάζονται κάθε μέρος του σώματός τους. Δηλαδή, αν είναι απαραίτητο κάθε ένα μέλος τους, για να μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν καθημερινά ή ακόμη και για να κρατηθούν στη ζωή. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν απαντήσεις γι’ αυτό το ερώτημα, οι οποίες προέρχονται από το παρελθόν, αλλά και από το σήμερα. Αναλυτικότερα, οι απόψεις του Κάρολου Δαρβίνου, αλλά και οι απόψεις του σήμερα:

Ανθρώπινο σώμα: Η εκτίμηση του Κάρολο Δαρβίνου και το βιβλίο του

Αρχικά μπορούμε να αναφερθούμε στον Κάρολο Δαρβίνο. Στο πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου του, το οποίο ονομάζεται, «The Descent of Man», υπάρχει κάτι ξεχωριστό. Κάτι ενδιαφέρον που πολλοί θα επιθυμούσαν να είχαν διαβάσει. Ο Άγγλος φυσιοδίφης και γεωλόγος, Κάρολος Δαρβίνος, κατάφερε και αναγνώρισε περίπου δώδεκα ξεχωριστά μέρη του σώματος. Αυτό που τα κάνει ξεχωριστά, είναι το γεγονός πως ο ίδιος τα χαρακτηρίζει ως «άχρηστα ή σχεδόν άχρηστα».

Μπορεί η άποψη του Δαρβίνου να ήταν επαναστατική. Ωστόσο, τα συγκεκριμένα μέρη του σώματος, τα οποία θεωρούνται άχρηστα, αυξήθηκαν στις μέρες μας. Σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί. υπάρχουν δεκαπέντε άχρηστα μέρη που δεν χρειαζόμαστε πραγματικά. Δηλαδή, είναι μέρη που μπορεί να εξαφανιστούν στο μέλλον. Άλλωστε μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτά…