Παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να θηλάζει κάθε δύο ώρες τον… 36χρονο σύντροφό της (ΦΩΤΟ)


Υπάρχουν πολλοί τρόποι που βοηθούν ώστε να έρθει κανείς κοντά με το ταίρι του.

Από ταξίδια, μέχρι ερωτικές εκπλήξεις. Αυτό, όμως, που κάνει η Jennifer Mulford από την Ατλάντα, δεν το είχαμε ξανακούσει! Τι κάνει; Θηλάζει κάθε δύο ώρες τον 36χρονο bodybuilder σύντροφό της! Ναι, καλά διαβάσατε. Μάλιστα, πρόσφατα παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να μην χαλάει το πρόγραμμα του θηλασμού!

Μιλώντας στην εφημερίδα «Sun», εξήγησε πως ήθελε να αρχίσει μια «σχέση ενήλικου θηλασμού» με τον σύντροφό της Brad Leeson, όταν διάβασε για τον ισχυρό δεσμό που ο θηλασμός μπορεί να δημιουργήσει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Η Jennifer παραδέχθηκε πως χρησιμοποίησε dating sites και Craigslist για να βρει σύντροφο ανοιχτό στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας πρακτικής αλλά κάποια στιγμή ανέφερε την ιδέα της αυτή στην παιδική της αγάπη, τον Brad.

«Ήταν σαν κάτι να άστραψε μέσα του, από τη φωνή του κατάλαβα πως ήταν περίεργος κι ενθουσιασμένος», περιέγραψε ενώ για την πρώτη φορά που το δοκίμασαν είπε: «εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως είχα έναν σύντροφο ζωής. Θέλαμε και οι δύο το ίδιο πράγμα από τη σχέση μας, έναν μαγικό δεσμό που μόνο ο θηλασμός μπορεί να πετύχει».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Jennifer- που έχει μία κόρη 20 χρονών- πρέπει να «βάζει τον Brad στο στήθος της» κάθε δύο ώρες για να αρχίσει η διαδικασία της γαλουχίας και να ξεγελάσει το σώμα της πως υπάρχει ένα μωρό που περιμένει να τραφεί από εκείνη.

ετυξςερξςρυξ.jpg

«Έφυγα από τη δουλειά μου επειδή ήθελα να αφοσιωθώ πλήρως στο να πετύχει αυτό», πρόσθεσε κι εξομολογήθηκε πως πολλές φορές τη νύχτα χρησιμοποιεί θήλαστρο ή το χέρι της για να ωθήσει το στήθος της στην παραγωγή γάλακτος. Έχει, επίσης, προσθέσει στη διατροφή της κάποια τρόφιμα που πιστεύεται πως βοηθούν σε αυτό.

Ο Brad δηλώνει ενθουσιασμένος με τα οφέλη για την υγεία του επειδή είναι φανατικός του γυμναστηρίου. Η Jennifer λέει, ακόμα, πως ο θηλασμός βοηθά τον Brad να χαλαρώσει και να μην ανησυχεί πως πρέπει να αποδείξει την αρρενωπότητά του.

υξτευξε.jpg

Παρότι ξεκαθαρίζει πως δεν θα τον θήλαζε ποτέ σε δημόσιο χώρο, αποφάσισε με τον Brad να το μοιραστούν στα social media, με πολλούς να υποστηρίζουν πως η ιστορία είναι προϊόν φαντασίας και άλλοι να κατηγορούν τη Jennifer πως «σεξουαλικοποιεί» τη διαδικασία του θηλασμού.

Η Jennifer ανέβασε μια φωτογραφία τους τη ώρα του θηλασμού στη σελίδα της στο Facebook, αλλά είναι ασαφές αν το ζευγάρι το κάνει μόνο για πλάκα ή αν πραγματικά θέλει να δημοσιοποιήσει αυτή την πτυχή της ιδιωτικής του ζωής.

star