Ευλυγισία σε άλλο επίπεδο: Δείτε τι κάνει αυτή η κοπέλα με τα πόδια της (ΒΙΝΤΕΟ)

Άννα Κανιούκ είναι μια νεαρή γυναίκα από τη Ρωσία που κατάφερε να γίνει γνωστή μέσα από τα social media καθώς στο Instagram έχει 1 εκατομμύριο followers. Η φήμη της άρχισε να επεκτείνεται όταν η ίδια εμφανίστηκε σε ένα βίντεο όπου έκλεινε το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου με το πόδι της, ενώ κρατούσε αγκαλιά το μωρό της και το καροτσάκι του.

Με την ευλυγισία που διαθέτει μπορεί να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα. Για παράδειγμα μπορεί να κρατά αγκαλιά το μωρό της, να έχει τσάντες από ψώνια ή πράγματα και παράλληλα να χειρίζεται το αυτοκίνητο, να αλλάζει λάδια, να κάνει δουλειές στο σπίτι, χωρίς καμία δυσκολία παρά μόνο ανοίγοντας τα πόδια της… διάπλατα.

Όπως φαίνεται στα βίντεο ό,τι δεν μπορεί να κάνει κάτι με τα χέρια διατηρώντας απίστευτη σταθερότητα και ισορροπία το κάνει με τα πόδια. Το αποτέλεσμα είναι πως κάθε βίντεο που ανεβάζει γίνεται viral.

View this post on Instagram

Finally studios & gyms in Dubai are working again! Sign up for training & come visit us! Rent cars @uptownrentacar 🏎🏁🔥

A post shared by Анна Канюк (@anna_kanyuk) on Jun 13, 2020 at 8:04am PDT

View this post on Instagram

What a beautiful day… and finally, it’s my turn to take out the trash😄 #Spring2020mood ⠀ Весна, мы так её ждали. Тренировались, худели, тянулись, вещи стилёвые всю зиму готовили!💃🏽 День сегодня прекрасный… наконец-то пришла моя очередь выбрасывать мусор😌🙌🏽✨

A post shared by Анна Канюк (@anna_kanyuk) on Apr 29, 2020 at 2:17am PDT


πηγή:protothema.gr