Ήθελε να δείχνει sexy και έδωσε 4.5000 δολάρια σε Πλαστικές – Το αποτέλεσμα; Τρομακτικό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όταν το φιλόδοξο μοντέλο Victoria Wild αποφάσισε να μοιάζει σαν πραγματική κούκλα, ξόδεψε $45.000 σε πλαστικές επεμβάσεις για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η Wild είναι πολύ ευχαριστημένη με την προκλητική της τρέχουσα εμφάνιση, αλλά πολλοί έχουν σοκαριστεί με ό, τι έκανε στο σώμα της.

Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, η Wild πρόσθεσε 1,5 κιλό εμφυτεύματα στήθους, εμφυτεύματα γλουτών, έκανε ρινοπλαστική, μόνιμα εμφυτεύματα χειλιών και αρκετό μπότοξ.

Η Wild είναι περήφανη που πλέον μοιάζει με “κούκλα.” Αν χρειαζόταν, θα το ξαναέκανε.

“Είναι τόσο σeξυ εμφάνιση. Οι άνθρωποι με κοιτάζουν στο δρόμο και μου αρέσει που ξεχωρίζω…Λατρεύω πως φαίνονται οι κούκλες και πόσο σeξυ είναι. Είναι τόσο τολμηρές και υπέροχες. Ήταν η φαντασία μου να γίνω έτσι.”

Η Wild πλήρωσε όλα τα ιατρικά έξοδα από τις δουλειές που έκανε ως μοντέλο, αλλά την βοήθησε οικονομικά και ο φίλος της ο Simon. O Simon είναι μεγάλος θαυμαστής της, και του αρέσει η «επένδυσή» του.

“Ο Simon λατρεύει την εμφάνισή μου,” δηλώνει η Wild. “Είμαι πλέον σeξοβόμβα. Οι άντρες με λατρεύουν όποτε περπατάω στο δρόμο, και ο Simon είναι περήφανος για την προσοχή που τραβάω. Παίρνω περισσότερες δουλειές με την εμφάνιση που έχω τώρα. Θα μου άρεσε να γίνω διάσημη επειδή μοιάζω με κούκλα του σeξ.”

Πως σας φαίνεται η εμφάνιση της Wild πριν και μετά; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί πως οι αισθητικές επεμβάσεις έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια.

Ήθελε να Δείχνει SΕΧΥ και έδωσε 45000$ σε Πλαστικές. Το Αποτέλεσμα; Τρομακτικό!

Πηγή: pestomou.info

Διαβάστε επίσης:

Παραμορφώθηκε μετά από πλαστική επέμβαση η Κατερίνα Ευαγγελινού - Δείτε πώς είναι σήμερα!

Ιωάννα Λίλη: Το ιατρικό λάθος που μετάλλαξε το πρόσωπο της