ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Διάλεξε τι θα έκανες πρώτα και δες τι φανερώνει για τον χαρακτήρα σου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε περίπτωση που θα έπρεπε να απαντήσετε στο τηλέφωνο, να βγάλετε το βραστήρα από τη φωτιά, να ηρεμήσετε το μωρό που κλαίει ή να σταματήσετε το σκυλί που δαγκώνει τον καναπέ, τι θα διαλέγατε;

Τι θα κάνατε πρώτα – Τεστ ψυχολογίας: Διαλέξτε μία από τις τέσσερις λύσεις και δείτε τι αποκαλύπτει για εσάς, η επιλογή σας


1. Να βγάλετε τον βραστήρα από την φωτιά:

Είστε παθιασμένο άτομο, αυθόρμητο και των εύκολων αποφάσεων. Βαριέστε εύκολα, όμως, σας ενδιαφέρουν, η ασφάλεια και οι εκπλήξεις.

2. Να απαντήσετε στο τηλέφωνο:

Είστε διπλωμάτης, πιεστικός, αλλά επικοινωνείτε εύκολα με τους άλλους και σας αρέσουν οι γνωριμίες.

3. Να ηρεμήσετε το μωρό που κλαίει:

Είστε ήρεμος, πολυμήχανος, φιλότιμος και φοβάστε τη μοναξιά. Σας αρέσουν επίσης, η οικογένεια και οι ανθρώπινες σχέσεις.

4. Να σταματήσετε το σκυλί που δαγκώνει τον καναπέ:

Είστε νοικοκύρης στο σπίτι, στο χώρο εργασίας σας και γενικότερα στη ζωή σας. Θέλετε να βάζετε πάντα τάξη και να έχετε το πάνω χέρι σε όλα. Θέλετε να έχετε τα πάντα σύμφωνα με την εικόνα που έχετε σχηματίσει στο μυαλό σας. Αν δεν είναι έτσι τα πράγματα, δεν ηρεμείτε με τίποτα. Δίνετε προσοχή στα υλικά αγαθά και την κοινωνική θέση. Έχεις βιώσει αρκετά πράγματα στη ζωή σου και το βέβαιο είναι πως μπορείς να δώσεις συμβουλές για το οτιδήποτε στον οποιονδήποτε.